Noul Ferrari F12 Berlinetta debarca in Romania, poate fi al tau pentru 230.000 euro fara TVA

Noul Ferrari F12 Berlinetta debarca in Romania, poate fi al tau pentru 230.000 euro fara TVA
Cel mai puternic si mai rapid automobil din istoria italienilor de la Ferrari, modelul F12 Berlinetta, a fost lansat astazi pe piata auto din Romania, la un pret de pornire de 230.000 euro fara TVA.
Distribuie pe Facebook

Dezvaluit in premiera mondiala in primavara anului trecut, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, noul Ferrari F12 Berlinetta ascunde sub interminabila-i capota un propulsor aspirat cu 12 cilindri in V si capacitate de 6.3 litri, numai bun pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan nici mai mult, nici mai putin de 740 cai putere si 690 Newton-Metri.

Lansare Ferrari F12 Berlinetta

Se adauga, de asemenea, pe lista cu picanterii tehnice si o transmisie automata cu sapte rapoarte si dublu-ambreiaj, respectiv un sistem de tractiune spate, iar acul vitezometrului promite o incursiune pana la pragul celor 340 de kilometri pe ora. Nu inainte insa de a indica atingerea primilor 100 km/h dupa doar 3.1 secunde.

Lansare Ferrari F12 Berlinetta

In ceea ce priveste departamentul estetic, succesorul legendarului Ferrari 599 GTB Fiorano se remarca printr-un aspect exterior dramatic stilizat, ce imbina eleganta si sportivitatea intr-un rezultat capabil sa te lase instant fara de suflare. De asemenea, nu va fi trecut cu vederea nici contrastul puternic dintre partea frontala alungita, respectiv spatele scurtat, un alt element distinctiv constand in prizele de aer active prezente la nivelul spoilerului fata.

Lansare Ferrari F12 Berlinetta

Referitor la interior, nici macar aceasta 'componenta' nu da gres in a ne impresiona, cockpitul noului Ferrari F12 Berlinetta laudandu-se cu prezenta a numeroase detalii vizuale preluate de la modelele FF si 458 Italia, de unde rezulta o doza maxima de forma, respectiv functionalitate. Intregul pachet are insa un pret pe masura: impresionanta creatie a constructorului din Maranello este disponibila pe piata auto din Romania la un pret de pornire de 230.000 euro. Fara TVA inclus.

Lansare Ferrari F12 Berlinetta

Imagini de la lansarea noului Ferrari F12 Berlinetta pe piata auto din Romania.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (150) Poze Lansare Ferrari F12 Berlinetta
mai multe