Noul Lamborghini Huracan LP610-4 se alatura Politiei din Italia

Noul Lamborghini Huracan LP610-4 se alatura Politiei din Italia
  • Politia italiana a primit cadou un Lamborghini Huracan
  • Supercarul se bucura de toate echipamentele necesare
  • Sub capota se ascunde un V10 de 5.2 litri si 610 CP
Distribuie pe Facebook

Lamborghini continua colaborarea cu Politia din Italia si doneaza institutiei de stat un exemplar al noului Huracan LP610-4.

Lamborghini Huracan LP610-4 Polizia

Aproximativ 610 de cai putere si peste 325 de kilometri pe ora. Acestea sunt principalele caracteristici ale celui mai nou membru (pe patru roti) din cadrul politiei italienesti, un Lamborghini Huracan LP610-4 ce atrage toate privirile celor din jur multumita uniformei sale decorate cu nuante remarcabile de alb si albastru deschis, oferita in compania a patru sirene si a unui girofar cu tehnologie LED, proiectat special pentru a nu afecta aerodinamica exemplara a supercarului.

Mai mult de-atat, pe langa rapiditatea cu care poate interveni - ce se datoreaza in mare masura si acceleratiei de la 0 la 100 km/h realizabile in numai 3.2 secunde, noul Lamborghini Huracan LP610-4 Polizia mai impresioneaza si prin sarcinile pe care le poate indeplini, lista echipamentelor prezente la bord incluzand sisteme video, de inregistrare si comunicare radio, plus o lada frigorifica medicala pentru transportarea in siguranta a organelor si chiar un defibrilator.

Lamborghini Huracan LP610-4 Polizia

Despre noul Lamborghini Huracan LP610-4.

Jucand rolul de inlocuitor al celebrului Gallardo, modelul Lamborghini Gallardo LP610-4 a fost dezvaluit in premiera mondiala in urma cu doar trei luni, in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Asemeni predecesorului sau, noul supercar al constructorului din Sant'Agata Bolognese gazduieste in compartimentul motor o unitate aspirata cu zece cilindri in V si capacitate de 5.2 litri, valorile maxime crescand insa pana la pragul celor 610 cai putere si 560 Newton-Metri.

Nu lipsesc de pe lista cu specificatii tehnice, de asemenea, nici transmisia automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj sau sistemul de tractiune integrala, primii 100 km/h venind astfel dupa aproximativ 3.2 secunde. In ceea ce priveste acceleratia de la 0 la 200 km/h, aceasta se realizeaza in mai putin de zece secunde, in timp ce viteza maxima... ei bine, viteza maxima depaseste bariera celor 325 de kilometri pe ora, conform spuselor oficialilor companiei italienesti.

Lamborghini Huracan LP610-4 Polizia

Distribuie pe Facebook
mai multe