Noul McLaren P1 GTR este genul de masina pentru care merita sa ucizi

Noul McLaren P1 GTR este genul de masina pentru care merita sa ucizi
  • McLaren a publicat noi imagini cu modelul P1 GTR
  • Supercarul britanic ofera un total de 1.000 CP
  • Clientii vor avea de scos din buzunar 1.98 milioane lire
Distribuie pe Facebook

O putere maxima de 1.000 CP, ceva mai putin de 1.350 kg in dreptul greutatii proprii, plus un design capabil sa iti dea fiori. Pe scurt, noul McLaren P1 GTR este genul de masina pentru care merita sa ucizi. Si spunem asta fara ca macar sa fim adeptii violentei.

Uita de F1, 12C, 650S, P1 sau orice alta creatie iesita de pe portile McLaren. In cazul in care visezi la maximul de performanta si sportivitate, raspunsul nu poate fi decat unul singur.

Prezentat sub forma de concept car cu ocazia Concursului de Eleganta de la Pebble Beach, noul P1 GTR - caci despre el este vorba, a profitat de timpul scurs pentru a evolua in masina de productie si a ne arata de ce merita 1.98 milioane lire sterline.

Din pacate, majoritatea informatiilor tehnice lipsesc in continuare cu desavarsire, insa cele zece fotografii aditionale publicate de oficialii britanici sunt arhisuficiente pentru a ne creiona o concluzie certa.

McLaren P1 GTR - Galerie Foto

McLaren P1 GTR - Galerie Foto

Indiferent de unghiul din care este privit, noul McLaren P1 GTR impune respect si inspira agresivitate, "micile" retusuri aplicate kitului aerodinamic fiind vizibile, vorba aceea, de la o posta distanta.

Dezvaluit publicului pentru prima oara, interiorul supercarului britanic impresioneaza in mod special prin simplitatea sa, majoritatea dotarilor de lux si confort caracteristice versiunii standard disparand complet din piesaj.

In plus, cele doua scaune puse acum la dispozitia oaspetilor ne reamintesc cumva de fotoliile unei navete spatiale, in timp ce volanul - realizat si el din fibra de carbon ca majoritatea componentelor, preia numeroase inspiratii de la cel regasit in echiparea monopostului MP4-23.

Cu toate aceasta nebunie creata in jurul aspectului vizual, este destul de probabil sa fi uitat cateva detalii demne de mentionat. Desi exista destul de putine lucruri care sa conteze cu adevarat in afara celor 1.000 de cai putere ascunsi sub capota, respectiv greutatea mai mica de 1.35 tone.

McLaren P1 GTR - Galerie Foto

McLaren P1 GTR - Galerie Foto

McLaren P1 GTR - Galerie Foto

VIDEO: McLaren detaliaza programul P1 GTR

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze McLaren P1 GTR - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 Octombrie 2014