Noul Mercedes C63 AMG Coupe ne invita sa-i admiram... fundul bombat

Noul Mercedes C63 AMG Coupe ne invita sa-i admiram... fundul bombat
  • Mercedes publica o noua fotografie oficiala a modelului C63 AMG Coupe
  • Imaginea cu pricina ne dezvaluie partea posterioara a masinii germane
  • Debutul noului model a fost programat pentru Salonul de la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Iar pentru cei care asteapta cu nerabdare inlaturarea camuflajului intalnit la nivelul caroseriei, tinem sa reamintim inca o data ca premiera mondiala a modelului german de inalta performanta a fost programata pentru data de 19 august.

Povestea ultimei generatii a Mercedes-ului C63 AMG este pe cale sa ne ofere un nou capitol. Disponibil deja la vanzare atat intr-o versiune sedan, cat si intr-o varianta break, automobilul german de inalta performanta va putea fi comandat curand si sub forma unui model in doua usi.

Conform informatiilor oficiale disponibile la momentul actual, viitorul rival al BMW-ului M4 Coupe va debuta in premiera mondiala peste doar saptamani, in cadrul unui eveniment special organizat la data de 19 august. Pana atunci insa, acesta isi propune sa ne capteze atentia cu mai multe fotografii ce surprind liniile si formele camuflate ale exteriorului.

Dar spoilerele agresiv stilizate si livrate in compania unor aripi proeminente, ce ascund jante supradimensionate, nu sunt chiar singurele atractii principale ale noului Mercedes C63 AMG in doua usi. Ba dimpotriva: automobilul german de inalta performanta se mai poate lauda si cu o motorizare pe masura.

Intr-o alta ordine de idei, viitorul rival al BMW-ului M4 Coupe va fi pus in miscare de un V8 bi-turbo de patru litri, cuplat la o transmisie automata cu sapte rapoarte si un diferential cu alunecare limitata. 476 CP si 650 Nm sunt numerele care vor insoti modelul standard, pe cand echiparea de top se va putea lauda cu un total de 510 cai putere si 700 Newton-Metri.

Adica suficient pentru ca timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 kilometri pe ora sa coboare sub pragul celor patru secunde, iar noul Mercedes C63 AMG in doua usi sa ocupe o pozitie fruntasa in topul celor mai rapide masini de serie ale lui 2015, respectiv anilor ce vor urma.

Mercedes C63 AMG Coupe - Poza din spate

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 August 2015