Noul Mercedes C63 Coupe ni se arata inaintea debutului oficial

Noul Mercedes C63 Coupe ni se arata inaintea debutului oficial
  • Noul Mercedes C63 AMG Coupe ni se arata in primele fotografii oficiale
  • Modelul german de inalta performanta va debuta in cursul zilei de maine
  • Pachetul tehnic propune un V8 bi-turbo de patru litri si pana la 510 CP
Distribuie pe Facebook

O singura zi a mai ramas pana la premiera mondiala a noului Mercedes C63 AMG Coupe, insa internetul isi propune sa ne dezvaluie inca de pe acum ce surprize ne asteapta maine.

Fara nici un fel de alta introducere sau prezentare, viitorul automobil german de inalta performanta si, totodata, rival al BMW-ului M4 ne intampina la exterior prin numeroase elemente sinonime cu sportivitatea absoluta, prizele supradimensionate din dotarea spoilerului fata fiind doar un prim exemplu in acest sens.

Nu de alta, dar acelasi pachet estetic ne mai incanta privirile si cu uo pereche de aripi laterale proeminente, jantele uriase din aliaj sau difuzorul masiv ce insoteste spoilerul posterior punand capat in cele din urma meniului cu pricina. Nu inainte insa de a ne face cunoscut si eleronul intalnit la nivelul capotei portbagajului.

In ceea ce priveste interiorul, fotografiile care sa surprinda acest departament lipsesc cu desavarsire pentru moment, noul Mercedes C63 AMG Coupe fiind totusi asteptat sa imprumute aici volanul sport, scaunele cu suport lateral marit, plus alte cateva elemente de design de la versiunea livrata cu patru portiere.

Acelasi rival al BMW-ului M3 ii va dona viitorului automobil german de inalta performanta in doua usi si o buna bucata din partea mecanica, propulsia urmand a fi asigurata si in cazul de fata de o motorizare bi-turbo cu opt cilindri in V, capacitate de patru litri si doua optiuni din punctul de vedere al puterii maxime.

476 CP si 650 Nm vor fi, dupa cum precizam si anterior, numerele ce vor insoti modelul standard, pe cand echiparea de top va dispune de un total de 510 CP si 700 Nm. Im ambele cazuri, valorile vor fi transformate in secunde si km/h de o cutie automata cu sapte rapoarte, respectiv un diferential cu alunecare limitata.

Mai multe informatii cu privire la noul Mercedes C63 AMG Coupe vom afla in cursul zilei de maine, atunci cand a fost programat debutul oficial al modelului ce va concura BMW-ul M4 F82.

Mercedes C63 AMG Coupe - Primele poze

Mercedes C63 AMG Coupe - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe