Noul Rezvani Beast ne intampina cu 500 CP, 748 kg si... Apple CarPlay

Noul Rezvani Beast ne intampina cu 500 CP, 748 kg si... Apple CarPlay
  • Rezvani Motors prezinta primul sau supercar, botezat Beast
  • Modelul are la baza un Ariel Atom 3, dar ofera 500 cai putere
  • Sprintul 0-96 km/h dureaza 2.7 sec, viteza maxima e de 265 km/h
Distribuie pe Facebook

Se ia un Ariel Atom peste care se aseaza o caroserie angulara din fibra de carbon, iar rezultatul final se condimenteaza cu un total de 500 de cai putere. Astfel ia nastere cel mai nou membru al familiei supercarurilor, americanul Rezvani Motors Beast.

Satul de atatea Nissan-uri GT-R si deloc convins de reteta Chevrolet-ului Corvette C7 Z06? Porsche-le 991 Turbo ti se pare prea scump pentru ceea ce ofera, iar tu oricum vrei ceva complet nou si unic? Nici o problema: industria automobilelor de inalta performanta este ca... un sac fara fund.

Daca nici unul dintre modelele deja consacrate nu te multumeste pe deplin, intotdeauna exista (cate) o companie proaspat infiintata dornica sa iti indeplineasca visele. Precum Rezvani Motors, al carui Beast pare sa se anunte alegerea ideala pentru cei care isi doresc un supercar cat mai usor si mai simplu.

Rezvani BeastRezvani Beast

Avand la baza sasiul Ariel-ului Atom 3, peste care a fost asezata o caroserie angulara din fibra de carbon, automobilul producatorului american infiintat cu doar un an in urma nu depaseste pragul celor 748 de kilograme. Asta in timp ce numarul cailor putere se cifreaza in dreptul valorii de 500.

Da, ai vazut / citit bine. Propulsia noului Rezvani Beast este asigurata de o unitate de 2.4 litri, supraalimentata atat cu o turbina, cat si cu un compresor mecanic. Cei 500 CP anterior mentionati ajung la rotile spate prin intermediul unei transmisii manuale, acceleratia de la 0 la 96 km/h realizandu-se in 2.7 secunde.

Viteza maxima este de numai 265 de kilometri pe ora, insa automobilul producatorului american infiintat cu doar un an in urma se revanseaza prin altele. Iar acum ne referim in special la lipsa (majoritatii) sistemelor electronice, experienta pe care o vei trai la volan fiind astfel greu de egalat de concurenta.

Ajunsi la final, precizam ca noul Rezvani Beast are un pret de pornire de 165.000 de dolari, iar procesul de fabricatie dureaza intre 8 si 12 saptamani. Printre dotarile inedite ale supercarului de peste Ocean se regaseste si un volan de 300 de grame, scaune realizate integral din fibra de carbon sau... sistem de infotainment compatibil cu tehnologia Apple CarPlay - o premiera pentru acest segment.

Rezvani Beast

Rezvani Beast

Rezvani Beast

Rezvani Beast - Video Oficial

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Rezvani Beast
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Iunie 2015