Noul Vauxhall VXR8 Tourer este cel mai potent break din istoria britanicilor!

Noul Vauxhall VXR8 Tourer este cel mai potent break din istoria britanicilor!
Dupa ce-au stabilit noi standarde de performanta in segmentul... pick-up-urilor, inginerii din cadrul companiei Vauxhall au primit o noua misiune: crearea celui mai puternic si mai rapid break din intreaga istorie a constructorului auto britanic.
Distribuie pe Facebook

Avand la baza modelul australian Holden VE Commodore, noul Vauxhall VXR8 Tourer este ceva mai mult decat un simplu automobil de familie, acest aspect fiind evidentiat inca de la exterior, acolo unde impresionanta creatie a constructorului britanic se lauda cu infinite prize de aer, dar si cu un set de jante uriase pe 20 inci sau un sistem de evacuare cu patru tobe de esapament.

Vauxhall VXR8 Tourer

Vorbim mai exact de un sistem de evacuare insarcinat sa redea la inalta fidelitate sunetul fioros al celor 431 cai putere ascunsi sub capota care, odata ajunsi la rotile spate prin intermediul transmisiei cu sase rapoarte prezente la datorie - disponibila atat intr-o versiune manuala, cat si intr-o versiune automata, propulseaza impresionantul break din Regat pana la o viteza maxima limitata la 250 kilometri pe ora.

Vauxhall VXR8 Tourer

De asemenea, nu trebuie trecuta cu vederea nici fulminanta acceleratie de la 0 la 96 km/h ce se realizeaza in mai putin de cinci secunde (4.9 secunde, mai exact), astfel ca cei 895 de litri - valoare care se poate extinde pana la aproximativ 2.000 de litri atunci cand bancheta spate se face nevazuta, de bagaje gazduiti de incapatorul portbagaj vor trebui asigurati cu o foarte mare atentie si grija.

Vauxhall VXR8 Tourer

Din pacate, avem si o veste proasta: asa cum era de asteptat, noul Vauxhall VXR8 Tourer nu va depasi vreodata granitele Regatului Unit (este destul de putin probabil ca vreun concetatean de-al nostru sa inmatriculeze un astfel de exemplar pe Bulgaria), ceea ce inseamna ca numai clientii britanici se vor bucura pana la urma de acest impresionant automobil, oferit cu garantie pe viata (in limita a 160.000 kilometri), la un pret de 49.500 lire sterline.

Vauxhall VXR8 Tourer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Vauxhall VXR8 Tourer
mai multe