Nu a stat nici macar o singura secunda pe ganduri. A inceput imediat sa-l filmeze cand a vazut cat de SF arata pe langa celelalte masini

Nu a stat nici macar o singura secunda pe ganduri. A inceput imediat sa-l filmeze cand a vazut cat de SF arata pe langa celelalte masini
  • Nu a stat nici macar o singura secunda pe ganduri
  • A inceput imediat sa-l filmeze cand a vazut cat de SF arata pe langa celelalte masini
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un sistem de propulsie hybrid ar trebui sa livreze persoanei de la volan un total de pana la 1.160 de cai putere.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de cinci ani si cunoscut anterior sub denumirea de AM-RB 001, mult anticipatul Aston Martin Valkyrie a revenit, recent, sub lumina intensa a reflectoarelor. Automobilul cu aspect de farfurie zburatoare a fost surprins, chiar zilele acestea, in teste, pe strazile si autostrazile de pe teritoriul Spaniei, daca mai trebuia precizat.

Disponibila intr-o editie limitata la doar 150 de unitati, respectiva masina a pregatit un sistem de propulsie pe masura design-ului exterior.

Intr-o alta ordine de idei, versiunea de strada a extremului Aston Martin Valkyrie acompaniata de un benzinar aspirat cu 12 cilindri in V, de 6.5 litri si undeva in jurul a 1.000 de cai putere. Dezvoltat alaturi de specialistii companiei Cosworth, acesta se va putea tura pana la 11.200 de rotatii per minut, conform ultimelor informatii si detalii oficiale oferite publicitatii.

Asa cum spuneam si anterior, din componenta sistemului de propulsie nu va lipsi nici motorul electric: de 160 de cai putere si provenienta Rimac.

Multumita unui total de pana la 1.160 de cai putere, mult anticipatul Aston Martin Valkyrie va accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora in mai putin de trei secunde. Nota de plata a automobilului cu aspect de farfurie zburatoare porneste de la suma de trei milioane de dolari, iar primele exemplare sunt asteptate sa ajunga la clienti inainte de finalul lui 2021.

Distribuie pe Facebook
mai multe