Nu a vazut de prea multe ori lumina garajului. ASTA trebuie sa fie cel mai rulat BMW M5 din lumea intreaga

Nu a vazut de prea multe ori lumina garajului. ASTA trebuie sa fie cel mai rulat BMW M5 din lumea intreaga
  • Un BMW M5 cu peste 272.000 de kilometri a fost scos la vanzare in Olanda
  • Nota de plata a modelului bavarez de inalta performanta se ridica la 14.900 de euro
  • Clientul primeste un motor V8, o cutie manuala si toate dotarile necesare
Distribuie pe Facebook

Automobilul bavarez a parcurs de la momentul fabricarii sale si pana in prezent undeva in jurul a 272.000 de kilometri, de unde rezulta o medie anuala de aproximativ 16.000 de kilometri - ceea ce, pentru o masina cu motor V8 sub capota, nu-i deloc rau.

Multe s-au spus si scris despre vechiul BMW M5 E39, drept pentru care nu vom mai relua si noi povestea conform careia automobilul bavarez de inalta performanta ascunde sub capota un propulsor aspirat cu opt cilindri in V si capacitate de 4.941 centimetri cubi.

Una care, dupa cum probabil iti amintesti in continuare, lucreaza alaturi de o transmisie manuale cu sase rapoarte si un diferential cu alunecare limitata pentru a livra rotilor spate aproximativ 400 de cai putere - sau, daca vrei, suficient pentru ca primii 100 km/h sa soseasca dupa doar 4.7 secunde.

BMW M5 cu 272 mii km la bordBMW M5 cu 272 mii km la bord

Nu, dimpotriva; in cazul de fata ne vom ocupa exclusiv de un exemplar scos recent la vanzare, a carei principala curiozitate o reprezinta numarul kilomeri parcursi de la momentul fabricarii sale, din 1999, si pana in prezent, anul 2016: nici mai mult, nici mai putin de 272.006.

In ciuda vechimii, respectiv rulajului din dotare, masina germana aflata in cautarea unui nou proprietar arata destul de bine - cel putin din poze, inclusiv pielea neagra de pe scaunele sport echipate atat cu reglare electrica, cat si cu functie de incalzire prezentandu-se intr-o stare decenta.

BMW M5 cu 272 mii km la bord

Si daca tot am ajuns la capitolul "echipamente disponibile", nu putem trece cu vederea nici farurile cu xenon, climatizarea automata sau sistemul de navigatie. Prezente la datorie sunt si urmatoarele: cruise control, senzori de parcare si, nu in ultimul rand, trapa electrica.

Cat despre pretul de vanzare al acestui BMW M5 E39 cu 272.006 kilometri la bord... ei bine, la 14.900 de euro se ridica nota de plata a automobilului bavarez de inalta performanta. Acum daca si merita sau nu, nu putem spune decat ca ramane depinde foarte mult de unghiul din care priveste fiecare dintre noi.

BMW M5 cu 272 mii km la bordBMW M5 cu 272 mii km la bord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze BMW M5 cu 272 mii km la bord
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 29 August 2016