Nu are rival cand vine vorba de pret, dotari sau executie. Uite de ce se vinde noul Bugatti cu trei milioane de dolari

Nu are rival cand vine vorba de pret, dotari sau executie. Uite de ce se vinde noul Bugatti cu trei milioane de dolari
  • Noul Bugatti Chiron porneste de la trei milioane de dolari
  • Automobilul companiei din Molsheim ofera un motor cu 1.500 CP
  • Viteza maxima este limitata la 420 de kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

Un motor cu 16 cilindri si 1.500 de cai putere, o viteza maxima limitata la 420 de kilometri pe ora, fibra de carbon si piele fina cat cuprinde. Sunt doar cateva dintre elementele care transforma modelul Chiron intr-un automobil fara rival in industria actuala.

Acompaniat de un propulsor in 16 cilindri, cu nu mai putin de patru turbine mecanice si capacitatea de opt litri, vechiul Bugatti Veyron a reprezentat epitomul industriei auto al decadei anterioare.

La randul lui, noul Chiron intra in istorie datorita puterii maxime de 1.500 CP, care impinge modelul companiei din Molsheim pana la o viteza de top... limitata electronic la 420 de kilometri pe ora.

Un alt detaliu despre care se poate vorbi la infinit este pretul de achitizie: aproximativ trei milioane de dolari si aceasta inainte ca clientul sa treaca la bifarea echipamentelor disponibile in mod optional.

Dar, din nou: un Bugatti Chiron nu este ceva ce vezi in fiecare zi; in plus, modelul companiei din Molsheim nu are rival la ora actuala in materie de performante, cu Agera RS iesit din productia de serie.

Este, totodata, unul dintre cele mai rare automobile din lumea intreaga, pe portile fabricii urmand a iesi doar 500 de exemplare - cu aproximativ 50 de unitati mai multe decat a primit vechiul Veyron.

Intr-un final, daca mai era nevoie de adaugat, executia fibrei de carbon de la exterior, calitatea pielei care imbraca interiorul, dar si restul detalii noului Bugatti Chiron, toate sunt fara de cusur.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Iunie 2018