Nu are rival. Noua masina de la Mercedes face suta in doar 2.9 secunde si bate tot de la Audi si BMW

Nu are rival. Noua masina de la Mercedes face suta in doar 2.9 secunde si bate tot de la Audi si BMW
  • Nu are rival
  • Noua masina de la Mercedes face suta in doar 2.9 secunde
  • Bate tot de la Audi si BMW
Distribuie pe Facebook

Secretul acestei performante? Doua motoare, doua transmisii si - mai mult sau mai surprinzator, o putere maxima astronomica.

Prezentat publicului larg in urma cu aproximativ patru ani si jumatate, primul Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe din istorie se vinde - zilele acestea, in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de oficialii companiei producatoare la dispozitia clientilor si cumparatorilor se regaseste - mai nou, si o varianta botezata 63 S E Performance F1 Edition, oferita la preturi incepand de la 222.815 de euro.

Mercedes-AMG GT 63 S E Performance F1 Edition

Mercedes-AMG GT 63 S E Performance F1 Edition

Disponibil exclusiv intr-o nuanta speciala de gri si acompaniata de multiple accente contrastante de rosu, respectivul model se bucura de serviciile unui benzinar in opt cilindri, cu doua turbine si capacitatea de 4.0 litri. Unitatii cu 639 CP si o transmisie automata in noua rapoarte i se alatura un motor electric cu 204 CP si propria cutie de viteze - in doua trepte, astfel rezultand un total de pana la 843 CP.

Asa se face ca - cu pedala de acceleratie la podea, primul Mercedes-AMG GT 63 S E Performance F1 Edition din istorie are nevoie de numai 2.9 secunde pentru a rezolva eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora. Viteza de top a impresionantului automobil cu spoilere agresiv stilizate, praguri proeminente si jante forjate pe 21 de inch se invarte - in schimb, in jurul valorii de 316 km/h.

La interior - de cealalta parte a portierelor, pasagerii vor fi intampinati exclusiv de o tapiterie din piele Nappa de culoare neagra, acelasi vehicul dispunand, in standard, si de inserti contrastante de rosu, de instrumente de bord digitale si display central urias. Din peisaj nu lipsesc nici banalele scaune cu functie de incalzire si climatizare automata, incarcarea wireless a telefonului si instalatia Burmester etc.

Mercedes-AMG GT 63 S E Performance F1 Edition

Distribuie pe Facebook
mai multe