Nu are rivali. Noua masina de la BMW face suta in 3,2 secunde si bate orice Mercedes

Nu are rivali. Noua masina de la BMW face suta in 3,2 secunde si bate orice Mercedes
  • BMW ofera pentru prima oara un model M8
  • Acesta vine cu un V8 de 4.4 litri si pana la 625 CP
  • Sprintul 0 - 100 km/h dureaza 3.2 secunde
Distribuie pe Facebook

Secretul din spatele acestor performante? O motorizare cu opt cilindri si 625 de cai, cuplata la un sistem inteligent de tractiune integrala.

Anuntat chiar la inceputul acestei luni, primul BMW M8 din istorie este oferit in doua versiuni diferite de performanta. Pentru clientii care vor ceva mai mult decat include meniul standard, compania bavareza a pregatit o varianta Competition, numai buna pentru un set de performante format din 625 CP si 750 Nm.

O cutie automata cu opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala completeaza si de-aceasta data fisa cu specificatii tehnice, insa plusul de 25 de cai putere face ca timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa coboare pana la... 3.2 secunde. Suna al naibii de bine, nu-i asa?

In aceeasi configuratie de top Competition, primul BMW M8 din istorie se mai poate lauda inclusiv cu un sprint de la 0 la 200 km/h in aproximativ zece secunde si jumatate, dar si cu o viteza limitata la 305 kilometri pe ora atunci cand clientul bifeaza si optiunea M Driver's Package. Pe scurt, performante de supercar.

Daca mai conteaza, fiecare exemplar ce urmeaza a parasi linia de productie se va remarca printr-o reteta estetica ce cuprinde spoilere fata si spate agresiv stilizare, praguri laterale proeminente, plus jante din aliaj de dimensiuni generoase. Nu lipseste insa din peisaj nici sistemul de evacuare cu patru tobe de esapament.

La interior, departe de privirile curiosilor, primul BMW M8 in istorie se bucura de instrumente de bord redesenate, volan multifunctional cu design in trei spite si scaune fata sport. Asa cum era de asteptat, noua nava amiral a companiei bavareze nu duce lipsa nici de dotari premium, de confort sau tehnologice.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 Iunie 2019