Nu era greu de ghicit. Bugatti ne arata masina cu care a filmat recordul noului Chiron

Nu era greu de ghicit. Bugatti ne arata masina cu care a filmat recordul noului Chiron
  • Noul Bugatti Chiron ofera un motor W16 de opt litri
  • Unitatea pe benzina are patru turbine si 1500 CP
  • Automobilul detine recordul la proba 0-400-0 km/h
Distribuie pe Facebook

La inceputul saptamanii trecute, Bugatti a informat industria auto si publicul larg ca noua sa masina de 1.500 CP a doborat deja un prim record mondial.

Chiar daca nu a lansat nimic nou cu ocazia editiei din acest an a Salonului Auto International de la Frankfurt, Bugatii a profitat de ocazia ivita si a anuntat in cadrul evenimentului desfasurat intre 14 si 24 septembrie performantele noului Chiron.

Astfel, dupa cum dezvaluiam si saptamana trecuta, urmasul modelului Chiron are nevoie de numai 2.4 secunde pentru a sprinta de la 0 la 100 km/h, cu acceleratia de la 0 la 200 km/h termina dupa doar 6.1 secunde, in timp ce rezolvarea la ecuatia 0 - 300 km/h o gaseste dupa aproximativ 13.1 secunde, potrivit oficialilor companiei.

Tot in cadrul salonului auto german, producatorul din Molsheim a mai spus lumii intregi si ca masina sa de 1.500 CP a doborat recordul mondial la proba 0 - 400 - 0 km/h, aceasta reusind sa opreasca acul cronometrului dupa exact 41.96 secunde.

Dupa ce au publicat inclusiv dovezile video ale performantelor enuntate anterior, mai multe persoane s-au intrebat imediat unde a gasit Bugatti un automobil indeajuns de rapid pentru a filma noul Chiron la mare viteza; raspunsul acestei intrebari, deloc greu de intuit, in aflam dintr-un film publicat recent de companie.

Distribuie pe Facebook
mai multe