Nu se mai fac masini ca pe vremuri: acest BMW Seria 5 din 2007 are cinci usi si un motor V10

Nu se mai fac masini ca pe vremuri: acest BMW Seria 5 din 2007 are cinci usi si un motor V10
  • Un BMW M5 in cinci usi a fost scos de curand la vanzare in Olanda
  • Automobilul bavarez vine cu o motorizare V10 si 220.500 kilometri
  • Cumparatorul break-ului de 507 CP va avea de platit 23.500 euro
Distribuie pe Facebook

Cu putin peste 200.000 de kilometri parcursi in mai bine de o decada, automobilul bavarez a pornit de curand in cautarea unei noi case.

Lansat pe piata in urma cu aproape trei decenii si jumatate, primul M5 din istoria companiei BMW a schimbat complet modul in care berlinele sunt privite. O generatie si sapte ani mai tarziu, automobilul de inalta performanta al marcii bavareze primeste inclusiv o varianta Touring, cu cinci portiere in dotare.

Vandut in putin peste 890 de exemplare, respectivul break a fost un esec total. Cel putin din punct de vedere comercial, marea majoritate a clientilor preferand modelul in patru usi, echipat la randul lui cu un motor in sase cilindri.

Dupa o pauza care a durat mai bine de o decada, BMW a luat din nou decizia de veni pe piata cu un M5 Touring. Apartinandu-i generatiei E6x, automobilul cu cinci portiere in dotare a primit sub capota o motorizare capabila sa faca invidioase chiar si sportivele pur-sange de la Porsche, Ferrari ori McLaren, daca vrei.

Este vorba, mai precis, despre un benzinar aspirat cu zece cilindri in V, capacitatea de cinci litri si puterea maxima de 507 CP, cuplat la o cutie automata cu sapte rapoarte si un sistem de tractiune spate. Indeajuns pentru ca...

... acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in mai putin de cinci secunde. Totul in conditiile unui maximum de confort, printre dotarile exemplarului din cazul de fata numarandu-se scaunele fata cu reglare electrica si functie de incalzire, instalatia automata de climatizare sau sistemul de navigatie.

Scos la vanzare pentru suma de 23.500 de euro, break-ul companiei bavareze a parcurs 220.500 de kilometri din 2007 si pana in prezent, iar lista cu dotari disponibile cuprinde inclusiv doua monitoare pentru pasagerii spate.

BMW M5 E61 de vanzare

BMW M5 E61 de vanzare

BMW M5 E61 de vanzare

BMW M5 E61 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze BMW M5 E61 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 27 August 2018