Nu te mai saturi s-o privesti. POZE NOI cu masina de 1.6 litri si 1000 CP de la Mercedes

  • Mercedes a lansat la Frankfurt noul AMG Project One
  • Automobilul german ofera un sistem hibrid cu 1.000 CP
  • Productia va fi limitata la mai putin de 300 exemplare
Distribuie pe Facebook

Prima si, cel putin pentru moment, singura masina de strada care ascunde sub capota sistemul de propulsie al unui monopost de Formula 1 a debutat oficial si public cu ocazia Salonului Auto International de la Frankfurt.

Dupa cum precizam si in cursul zilei de ieri, noul Mercedes AMG Project One - caci el reprezinta subiectul principal al acestui material, este pus in miscare de un benzinar turbo de 1.6 litri, care lucreaza alaturi de patru motoare electrice.

Puterea maxima a intregului ansamblu depaseste 1.000 CP si ajunge la toate cele patru roti printr-un cutie cu opt rapoarte, potrivit oficialilor companiei germane, astfel ca acceleratia de la 0 la 200 km/h dureaza mai putin de sase secunde.

Tot la nivel de performante, noul Mercedes AMG Project One mai anunta si o viteza de top de peste 350 km/h, astfel ca sistemul de franare dispune de discuri carbon-ceramice, iar caroseria vine la pachet alaturi de elemente aerodinamice active.

Un rol mai degraba functional decat estetic au, de asemenea, si prizele de aer omniprezente la nivelul exteriorului sau aripa care se intinde de la plafon pana la capota propulsorului cu sase cilindri in linie, montat central de inginerii germani.

In ceea ce priveste meniul interior, noul Mercedes AMG Project One ofera o ambianta specifica masinilor de curse, cu un volan inspirat de monoposturile care alearga in Formula 1 si doua scaune de tip scoica, integrate in sasiul monococ.

Dezvelit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto International ce se desfasoara zilele acestea la Frankfurt, mega-hibridul german va fi produs in mai putin de 300 exemplare, fiecare disponibil in schimbul a peste 2 milioane euro.

Mercedes Project One - Poze reale

Mercedes Project One - Poze reale

Mercedes Project One - Poze reale

Mercedes Project One - Poze reale

Mercedes Project One - Poze reale

Mercedes Project One - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Mercedes Project One - Poze reale
mai multe