Numai un singur om de pe Pamant o poate avea. Masina cu motor V8 e diferita de tot ce ai vazut vreodata la viata ta

Numai un singur om de pe Pamant o poate avea. Masina cu motor V8 e diferita de tot ce ai vazut vreodata la viata ta
  • Un american si-a scos la vanzare vechea masina cu motor V8
  • Este vorba despre o creatie unica pe baza unui Corvette C6
  • Cumparatorul va avea de platit pe masina suma de 89.000 dolari
Distribuie pe Facebook

O cutie automata cu sase rapoarte si un sistem de tractiune spate completeaza fisa tehnica a bestiei de 450 de cai putere.

Are la baza un Corvette de generatie a sasea, dar arata diferit de tot ce ai vazut vreodata la viata ta. Si nu este niciun fel de exagerare: asa ar putea suna povestea, pe scurt, a probabil celei mai ciudate masini scoase la vanzare pe celebrul site de licitatii de peste Ocean eBay.

Creatia unui american pe nume Mike Vetter, bestia cu motor V8 de 450 de cai putere raspunde la denumirea de Slash si ii face pe toti sa se intrebe daca nu cumva au de-a face cu noul Batmobil, se arata in anuntul oficial.

O cutie automata in sase rapoarte si un sistem de tractiune spate completeaza fisa tehnica a ineditei creatii, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu ar trebui sa dureze mai mult de patru secunde. Nu despre performante este insa vorba in cazul de fata...

Daca mai trebuia precizat, principalul punct de atractie il reprezinta caroseria complet restilizata, ce aduce in prim plan o capota aproape interminabila a motorului V8, la care se adauga evacuari si aripi laterale cu design angular.

Seria vestilor bune culmineaza cu portierele cu deschidere verticala, in sens opus, jantele supradimensionate si stopurile alungite urmand sa atraga la randul lor numeroase priviri. In ceea ce priveste meniul interior, parca lista cu ingrediente nu este la fel de impresionanta.

Exisca cateva diferente comparativ cu Corvette-ul de generatie a sasea de la care Mike Vetter a pornit, dar acestea nu au un impact la fel de mare in cazul noului Slash precum modificarile aduse caroseriei in doua portiere.

Daca vine vorba despre pretul de vanzare, ei bine... inedita creatie costa ceva mai mult decat masina americana de la care a imprumutat inclusiv motorul V8 de 450 de cai putere. La 89.000 de dolari se ridica suma de achitat in cazul de fata, potrivit anuntului de vanzare.

Slash by Vetter One

Slash by Vetter One

Slash by Vetter One

Slash by Vetter One

Slash by Vetter One

Slash by Vetter One

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Slash by Vetter One
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 17 Martie 2020