Numai un singur om de pe Pamant o poate avea. Masina din 1965 este unica in lume

Numai un singur om de pe Pamant o poate avea. Masina din 1965 este unica in lume
  • Numai un singur om de pe Pamant o poate avea
  • Masina din 1965 este unica in lume
Distribuie pe Facebook

In ceea ce priveste nota de plata, ei bine... specialistii vorbesc despre o suma cuprinsa intre 7.500.000 si 10.000.000 de dolari.

Una dintre cele doar cinci unitati GT Roadster asamblate de specialistii diviziei Ford Advanced Vehicles pe teritoriul Angliei va fi scoasa saptamana viitoare la vanzare, cu ocazia unui eveniment organizat de celebra casa de licitatii Mecum in perioada 10 - 18 iulie. Fabricata la mijlocul anilor '60, masina din cazul de fata...

... este doar una dintre cele doua unitati Ford GT Roadster care au scapat cu viata si au reusit sa faca fata cu brio trecerii timpului, dar singura din intreaga lume ce se poate lauda ca a participat in cadrul legendarei curse de la Le Mans.

Dupa ce si-a luat ramas bun de la lumea sporturilor cu motor, masina din cazul de fata a fost detinuta de Ford / Carroll Shelby, iar din 1968 si pana acum sapte ani s-a aflat in posesia lui Dean Jeffries, cascador la Hollywood. In 2013, bijuteria pe patru roti a devenit proprietatea lui Dana Mecum, fondatorul Mecum Auctions.

Saptamana viitoare, singurul Ford GT Roadster care a concurat in cadrul legendarei Curse de 24 de Ore de la Le Mans i-ar putea aduce celui mai recent proprietar al sau o suma cuprinsa intre 7.500.000 si 10.000.000 milioane de dolari.

Masina din cazul de fata a mai fost scoasa la vanzare si in cursul anului 2018, dar fara succes. Ramane de vazut daca Dana Mecum si celebra casa de licitatii ce ii poarta numele va reusi de aceasta data sa gaseasca un client pentru bijuteria pe patru roti echipata cu un motor V8 de 4.7 litri si o cutie ZF in cinci trepte.

Ford GT Roadster de vanzare

Ford GT Roadster de vanzare

Ford GT Roadster de vanzare

Ford GT Roadster de vanzare

Ford GT Roadster de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Ford GT Roadster de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 1 Iulie 2020