Numai un singur om de pe Pamant o poate avea. Masina din 1990 este unica in lume

  • Numai un singur om de pe Pamant o poate avea
  • Masina din 1990 este unica in lume
Distribuie pe Facebook

Un motor aspirat cu 12 cilindri in V si capacitatea de sase litri completeaza meniul disponibil in cazul de fata.

Singurul Jaguar XJR-S pre-facelift transformat de compania Lynx in shooting brake-ul Eventer a fost scos de curand la vanzare, pe platforma Classic Driver. Nota de plata a masinii unice in lume: nici mai mult, nici mai putin de 165.000 de euro.

Ce primeste cumparatorul in schimbul respectivei sume de bani, pe langa doza uriasa de exclusivitate garantata de statutul de unicat?

Jaguar Lynx Eventer de vanzare

Un shooting brake cum nu se mai fabrica in ziua de astazi, finisat in celebra nuanta British Racing Green si echipat cu o motorizare aspirata, pe benzina, cu 12 cilindri in V. De sase litri si aproximativ 330 de cai putere, potrivit anuntului de vanzare.

Meniul disponibil in cazul de fata continua interiorul imbracat in piele de culoare verde si accesorizat, evident, cu patru scaune individuale.

Din pacate, numarul kilometrilor parcursi de singurul Jaguar XJR-S pre-facelift transformat de compania Lynx in shooting brake-ul Eventer ramane un mister, insa masina unica in lume arata ca noua. Fara niciun fel de gluma sau exagerare.

Iar de acest lucru te vei convinge inclusiv singur, urmarind fotografiile atasate anuntului de vanzare de pe platforma Classic Driver.

Jaguar Lynx Eventer de vanzare

Jaguar Lynx Eventer de vanzare

Jaguar Lynx Eventer de vanzare

Jaguar Lynx Eventer de vanzare

Jaguar Lynx Eventer de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Jaguar Lynx Eventer de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 15 Iulie 2020