Numai un singur om de pe Pamant o poate avea. Noua masina e unica-n lume si arata complet diferit de tot ce ai vazut vreodata la viata ta

Numai un singur om de pe Pamant o poate avea. Noua masina e unica-n lume si arata complet diferit de tot ce ai vazut vreodata la viata ta
  • Doar un singur om de pe Pamant o poate avea
  • Noua masina e unica-n lume si arata complet diferit de tot ce ai vazut vreodata la viata ta
  • Unde mai pui ca motorul instalat sub capota e un V12
Distribuie pe Facebook

Unde mai pui ca motorul instalat sub capota, un benzinar cu 12 cilindri in V si capacitatea de 7.3 litri, lucreaza alaturi de o cutie manuala cu sase rapoarte.

In timp ce inginerii companiei Aston Martin cauta fara oprire, in fiecare noapte si in fiecare zi, raspunsul problemelor generate de lansarea mult anticipatei versiuni de serie a conceptului AM-RB 001, ei bine... designerii exclusivistei divizii Q vin in fata lumii intregi cu un nou unicat. Botezata Victor, respectiva masina a debutat oficial cu ocazia mai putin cunoscutului Concurs de Eleganta organizat la Londra si are ca sursa de inspiratie primul V8 Vantage.

Fara niciun fel de alta introducere ori prezentare, seria elementelor principale de atractie debuteaza cu blocurile optice rotunde de la nivelul partii frontale, capota atent sculptata a motorului aspirat cu 12 cilindri in V si capacitatea de 7.3 litri, plus prelungirea proeminenta atasata spoilerului promitand la randul lor sa atraga nenumarate priviri.

Difuzorul masiv specific partii din spate a caroseriei, portbagajul cu eleron inclus, dar si evacuarea laterala sau jantele din aliaj cu aspect retro, printre multe altele, completeaza "propunerea" exterioara a singurului Aston Martin Victor din lume, respectivul unicat al producatorului britanic intampinandu-se pasagerii la interior alaturi de o tapiterie realizata din piele de culoare verde. Si diferite componente regasite in echiparea masinilor de curse.

Pe plan tehnic, singurele informatii disponibile cu privire la acest proiect vorbesc despre un sasiu monococ din fibra de carbon (de provenienta One-77) si, evident, un motor aspirat cu 12 cilindri si capacitatea de 7.3 litri - modificat de specialistii Cosworth pentru a livra rotilor de pe puntea spate, printr-o cutie manuala cu sase rapoarte, 836 de cai.

Aston Martin Victor

Aston Martin Victor.

Aston Martin Victor

Aston Martin Victor

Aston Martin Victor

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (34) Poze Aston Martin Victor
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Septembrie 2020