Numai un singur om de pe planeta o poate avea. Masina cu motor central e unica in lume si arata de parca a scapat din GTA

Numai un singur om de pe planeta o poate avea. Masina cu motor central e unica in lume si arata de parca a scapat din GTA
  • Un american si-a scos la vanzare vechiul Porsche Boxster
  • Acesta a fost transformat in singurul Gagliardi Vex din lume
  • Respectivul 987 a pastrat sub capota motorul cu sase cilindri
Distribuie pe Facebook

In ceea ce priveste pretul de vanzare... ei bine, doritorii vor trebui sa scoata din buzunare o suma de 65.000 de dolari.

Ai visat dintotdeauna sa conduci o masina unica in lume, care sa atraga privirile tuturor pietonilor si / sau participantilor la trafic? Fa cunostinta cu Gagliardi Vex, o sportiva cu motor central si forme mai mult decat spectaculoase, desprinse parca din titlurile celebrei serii GTA.

Pornind de la un Porsche Boxster de generatie a doua, cunoscut si sub numele de cod 987, inedita creatie adopta o caroserie custom, realizata din metal - si nu fibra de sticla, asa cum se intampla in majoritatea cazurilor.

De asemenea, lungimea totala a crescut cu cateva zeci bune de centimetri, in timp ce latimea de peste doi metri si inaltimea care nu depaseste, decat cu foarte putin, 1.000 de milimetri, au ca rezultat final o alura impozanta, demna de o sportiva exotica. Fara niciun fel de exagerare.

Sub capota, un benzinar cu sase cilindri in dotare ofera o putere maxima necunoscuta, livrata ulterior puntii spate prin intermediul unei cutii automate, se arata in anuntul de vanzare publicat pe platforma eBay.

Totodata, respectiva masina se mai poate lauda, de aceasta data la interior, si cu un display tactil de sapte inch, bazat pe sistemul de operare Android. In schimb, partea electrica a scapat complet neatinsa, astfel ca singurul Gagliardi Vex din lume functioneaza exact ca un Porsche.

In ceea ce priveste nota de plata, ei bine... suma de achitat in cazul sportivei cu motor central si forme mai mult decat spectaculoase, in stil GTA, se ridica la 65.000 de dolari, dupa cum precizam si anterior, de altfel.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Martie 2020