Numai un singur om din lume o poate avea. Masina cu motor de 5.2 litri si 1900 CP e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina cu motor de 5.2 litri si 1900 CP e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina cu motor de 5.2 litri si 1900 CP e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Pretul de vanzare nu reprezinta decat un mister, dar nu ar fi deloc de mirare ca nota de plata sa depaseasca pragul de un milion de dolari.

Se remarca in special prin setul de... "gene" de la nivelul blocurilor optice fata - insa adevarul este ca nici noile prize laterale (de aer) sau aripioarele intalnite in partea din spate a caroseriei, nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune.

Meniul specific departamentului exterior continua cu spoilere si praguri restilizate, respectivele modificari, potrivit primelor informatii si detalii oficiale, traducandu-se printr-o imbunatatire radicala a coeficientului aerodinamic: de la 0.39 la 0.279.

7X Design Rayo

7X Design Rayo

Construit pe baza unui Lamborghini Huracan, singurul exemplar 7X Design Rayo de pe planeta Pamant se mai poate lauda - totodata, si cu noi jante din aliaj. Dar si cu o nuanta portocalie pentru caroseria din fibra de carbon, contrastata de accentele aurii.

Interiorul nu reprezinta, la momentul de fata, decat un mare mister, insa motorul de 5.2 litri de sub capota a primit un kit twin-turbo si alte cateva upgrade-uri marca Underground Racing, puterea maxima crescand de trei ori, pana la 1.900 CP.

Timpul caracteristic sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ramane - la randul sau, necunoscut, respectivul automobil avand ca tel principal atingerea unei viteze maxime, cu pedala de acceleratie la podea, 300 de mile pe ora. 482 de kilometri pe ora.

Nu exista, in prezent, niciun fel de informatie sau detaliu oficial cu privire la pretul de vanzare al singurului Rayo de pe planeta Pamant sau daca 7X Design planuieste sa ofere si alte exemplare - daca iti puneai cumva o asemenea intrebare.

7X Design Rayo

7X Design Rayo

7X Design Rayo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze 7X Design Rayo
mai multe