Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 1997 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 1997 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 1997 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Un motor in sase cilindri, capabil sa se tureze pana la 8.000 de rotatii pe minut, lucreaza alaturi de o cutie manuala in sase rapoarte pentru a livra celui de la volan undeva in jurul a 381 CP.

Se remarca in special prin caroseria finisata intr-o nuanta metalizata de gri, insotita de dungi argintii cu contur de culoare albastra, insa nici plafonul cu doua cocoase - inspirat de Carrera GT, ori eleronul ducktail, a la 911 Carrera RS 2.7, nu ar trebui sa treaca neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune si nu am gresi cu nimic.

Porsche 911 Classic Club Coupe de vanzare

Porsche 911 Classic Club Coupe de vanzare

Opera specialistilor Porsche Classic, singurul 911 Classic Club Coupe de pe planeta Pamant pluseaza, la nivelul departamentului exterior, cu un set de jante Fuchs, cu diametrul de 18 inch, si o pereche de spoilere imprumutate de la varianta 911 GT3, in timp ce lista atractiilor interioare cuprinde inclusiv o tapiterie cu model Pepita - acompaniata de un plafon imbracat in Alcantara.

Avand la baza un 911 Carrera asamblat in urma cu circa 16 ani, exclusivistul proiect se bucura de serviciile unui propulsor aspirat, de 3.6 litri si 381 de cai putere - care provine, la randul sau, de la un 911 GT3. De la versiunea mentionat anterior au fost preluate si transmisia manuala cu sase rapoarte, suspensia, discurile de franare.

Pretul unicului Porsche 911 Classic Club Coupe nu reprezinta, la momentul de fata, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, insa impresionantul vehicul al specialistilor departamentului Porsche Classic a mai pregatit, inutil de adaugat, un sistem de tractiune spate - dupa cate se precizeaza in cadrul anuntului publicat pe site-ul casei de licitatii Broad Arrow Auctions.

Porsche 911 Classic Club Coupe de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Porsche 911 Classic Club Coupe de vanzare
mai multe