Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2000 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2000 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2000 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Disponibil in schimbul a 12.950 de euro, exclusivistul vehicul a parcurs doar 147.996 de kilometri pana la momentul de fata.

Iese numaidecat in evidenta prin caroseria finisata intr-o nuanta speciala, pe nume Arizona Sun Metallic, insa nici spoilerele agresiv stilizate, pragurile proeminente ori jantele din aliaj cu diametrul de 18 inch - toate parte a celebrului pachet M, nu vor trece intocmai neobservate. Dimpotriva - am putea spune si nu am gresi cu nimic.

BMW Seria 3 de vanzare

Acompaniat de o nota de plata de 12.950 de euro, acelasi BMW Seria 3 asamblat in urma cu 24 de ani se mai poate lauda si cu o larga varietate de elemente interioare din Alcantara de culoarea caramelului, cu detalii din lemn, un volan multifunctional - in trei spite, scaune incalzite, instalatie de climatizare cu reglare automata, sistem de navigatie cu display mare, geamuri actionate electric.

Caracterizat de un motor aspirat cu sase cilindri in linie si capacitate de 2.5 litri - ce livreaza rotilor de pe puntea spate, printr-o transmisie manuala cu sase rapoarte, o putere de 170 CP, respectivul exemplar ar trebui sa rezolve problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in 8.0 secunde.

BMW Seria 3 de vanzare

BMW Seria 3 de vanzare

BMW Seria 3 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze BMW Seria 3 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 Februarie 2024