Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2003 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2003 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2003 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un rulaj de doar 40.555 de kilometri, conform anuntului de vanzare.

Unicul T440R construit de compania TVR, alaturi de trei exemplare Typhon, pentru ca producatorul britanic sa poata concura in Cursa de 24 de Ore de la Nurburgring si campionatul British GT, printre altele, a fost scos, recent, la vanzare, pe internet. Inmatriculat pentru prima oara in urma cu aproximativ 18 ani - in 2003, respectivul modelul gazduieste in compartimentul motor un benzinar aspirat cu sase cilindri si capacitatea de 4.2 litri, acompaniat de o transmisie manuala cu cinci rapoarte.

TVR T440R de vanzare

TVR T440R de vanzare

Aceeasi fisa cu specificatii de ordin tehnic cuprinde inclusiv un total de pana la 440 de cai putere, plus o constructie ultra-usoara din fibra de carbon si aluminiu, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza, cu acceleratia la podea, mai putin de patru secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea pana la o viteza maxima de 320 de kilometri pe ora.

Meniul specific departamentului estetic debuteaza - in schimb, cu contrastul dintre capota alungita a propulsorului si portbagajul scurtat, insa nici blocurile optice cu aspectul lor nonconformist nu vor trece intocmai neobservate. De cealalta parte a portierelor, tapiteria in doua culori si scaunele individuale se numara, alaturi de o consola centrala nesfarsita, centurile de tip ham de la Willans si plafonul imbracat in Alcantara printre principalele elemente de atractie, daca mai trebuia precizat.

Singura masina T440R construita de compania TVR, alaturi de alte trei exemplare Typhon, pentru ca producatorul britanic sa poata concura in Cursa de 24 de Ore de la Nurburgring si campionatul British GT, printre altele, a parcurs undeva in jurul a 40.555 de kilometri pana la momentul de fata. Cat despre pretul de vanzare, acesta se ridica la suma de 192.990 de lire sterline.

TVR T440R de vanzare

TVR T440R de vanzare

TVR T440R de vanzare

TVR T440R de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze TVR T440R de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 17 Septembrie 2021