Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2003 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2003 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2003 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un propulsor cu 12 cilindri in V si o capacitate de 5.999 de centimetri cubi dezvolta nici mai mult, nici mai putin de 660 CP.

Prezentat publicului larg in urma cu aproape 20 de ani si disponibil - aparent, doar pana in 2004, celebrul Enzo ocupa o pozitie fruntasa in clasamentul celor mai rare autoturisme ale planetei Pamant, compania Ferrari producand numai 400 de astfel de exemplare. Numai unul dntre acestea a fost insa vopsit in alb, respectivul model pornind de curand - pe parcursul zilelor trecute, in cautarea unui nou proprietar.

Singurul Enzo Ferrari alb din lume

Din pacate, nota de plata nu reprezinta decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, anuntul de vanzare dezvaluind - in schimb, un rulaj de 9.605 kilometri.

In plan tehnic, principalul element de atractie consta in motorul instalat - daca mai trebuia precizat, central, sub capota, unicul Enzo Ferrari vopsit in alb beneficiind, la randul sau, de o unitate aspirata cu 12 cilindri si capacitatea de 6.0 litri. Conceputa pentru a livra persoanei de la volan - prin intermediul unei cutii cu sase rapoarte, o putere maxima de 660 de cai, asa cum mentionam si la inceputul acestui material.

Asa se face ca - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.65 secunde, dupa cate se pare

Singurul Enzo Ferrari alb din lume

Singurul Enzo Ferrari alb din lume.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Singurul Enzo Ferrari alb din lume
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Iulie 2022