Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2007 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2007 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2007 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

In plus, aceasta nu a parcurs decat 18.000 de kilometri pana la momentul de fata, conform anuntului pe un site de specialitate.

Un exclusivist Porsche 911 transformat in RUF RGT a fost scos, recent, la vanzare, pe internet. Fabricata in cursul anului 2007, respectiva masina se remarca aproape instant prin nuanta Lake Placid Blue Metallic de la nivelul caroseriei - inspirata, se spune, de una dintre chitarele Fender ale primului proprietar.

Meniul specific departamentului exterior continua, comparativ cu versiunea 997.1 GT3 aflata la baza, cu noi spoilere fata si spate, extensii proeminente pentru aripile laterale si un eleron supradimensionat pentru capota motorului, printre altele.

RUF RGT de vanzare

RUF RGT de vanzare

La interior - de cealalta parte a portierelor, respectivul Porsche 911 transformat in RUF RGT vine cu scaune scoica imbracate in piele neagra si material textil cu detalii speciale, cu centuri de tip ham si diferite cusaturi de culoare rosie. Aceeasi masina fabricata in cursul anului 2017 dispune si de roll-cage integrat.

In compartimentul motor, spre deosebire de varianta 997 GT3 de la baza, propulsia este asigurata de un benzinar aspirat de 3.8 litri si 445 de cai putere, livrat alaturi de o cutie manuala cu sase rapoarte si un diferential cu alunecare limitata.

Asa cum precizam si anterior, exclusivistul Porsche 911 transformat in RUF RGT nu a parcurs decat 18.000 de kilometri pana la momentul de fata. Respectiva masina s-a vandut, recent, pe internet, cu o suma formata din sase cifre, de 301.021 dolari, actualul proprietar primind aproape 50 de oferte diferite de la clienti.

RUF RGT de vanzare

RUF RGT de vanzare

RUF RGT de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (173) Poze RUF RGT de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 4 August 2021