Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2008 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2008 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2008 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Elementul principal de atractie? Motorul instalat sub capota, evident!

Se remarca numaidecat prin caroseria finisata intr-o nuanta superba de verde, insa nici jantele supradimensionate din aliaj, cu design cu cinci spite duble, nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic.

Audi RS6 Avant de vanzare

Audi RS6 Avant de vanzare

Audi RS6 Avant de vanzare

Lista atractiilor exterioare cuprinde inclusiv o pereche de spoilere agresiv stilizate si un set de aripi atent sculptate, in timp ce meniul specific departamentului interior culmineaza cu tapiteria din piele de culoare marone. Insotita de piese din carbon.

Asamblat in urma cu mai bine de 14 ani, urmatorul Audi RS6 Avant a mai pregatit si un sistem de navigatie cu display color. Impresionantul exemplar oferind, la nivelul cabinei, si un volan multifunctional, scaune cu reglare electrica, boxe marca Bose.

Disponibil in schimbul unei sume de circa 25.999 de euro, super break-ul german a primit sub capota, inainte de a parasi linia de asamblare, un propulsor fara egal in industria auto. Un V10 cu doua turbine si o capacitate cilindrica de 5.0 litri.

Proiectata pentru a pune la dispozitia ambelor punti un total de 580 CP si 650 Nm, respectiva solutia se traduce printr-un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in doar 4.6 secunde. Viteza de top: limitata la 250 km/h.

Audi RS6 Avant de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Audi RS6 Avant de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 Martie 2023