Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2013 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2013 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2013 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv scaune spate individuale. Cu suport pentru picioare si capabile sa se incline pentru un maximum de confort.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape doua decenii, luxoasa gama oferita de Daimler sub denumirea de Maybach a fost disponibila la vanzare in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor cu conturi grase in banca s-a numarat si o varianta Landaulet, construita pe baza limuzinei 62S.

Despre aceasta masina, cu un V12 twin-turbo de 630 CP in compartimentul motor si plafon retractabil pentru ocupantii locurilor spate, este vorba si in cazul de fata, singurul exemplar cu volanul pe partea dreapta pornind, zilele acestea, in cautarea unei noi case.

Comandata in 2012 si livrata clientului in 2013, limuzina partial decapotabila are o poveste extrem de interesanta. Pe langa configuratia RHD mentionata si anterior, in randurile de mai sus, respectiva piesa se mai poate lauda si cu faptul este ultima bijuterie a coroanei cunoscute sub numele de Maybach (62S) Landaulet.

Totodata, aceeasi masina scoasa, de curand, la vanzare, pe internet, in Germania, este aparent singura unitate din serie fabricata pe propria linie de asamblare, dupa ce Daimler a decis, oficial, sa puna capat productiei de serie din cauza numarului redus de comenzi.

Seria vestilor bune cuprinde inclusiv un rulaj de numai 180 de kilometri, dar si un set de echipamente greu de trecut cu vederea. Precum scaune spate individuale, cu suport pentru picioare si capabile sa se incline pentru un maximum de confort, un perete despartitor cu trei display-uri si geam care isi schimba opacitatea etc.

Maybach 62S Landaulet de vanzare

Maybach 62S Landaulet de vanzare

Maybach 62S Landaulet de vanzare

Maybach 62S Landaulet de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Maybach 62S Landaulet de vanzare
mai multe