Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2013 este unica pe planeta Pamant

  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2013 este unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

In compartimentul motor, o unitate aspirata cu 12 cilindri in V livreaza rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 470 de cai putere. Plus 600 Nm, conform anuntului oficial de vanzare.

Unicul Aston Martin Rapide cu alura de Shooting Brake de pe fata Pamantului a fost de curand la vanzare, proiectul realizat de specialistii celebrei casei de design Bertone - cunoscut publicului larg sub denumirea de Jet 2+2, venind cu doar putin peste 16.000 de kilometri (10.000 de mile) parcursi pana la momentul de fata.

Din nefericire, nota de plata masinii prezentate cu ocazia editiei organizate in anul 2013 a celebrului Geneva International Motor Show ramane un mare mister. Am putea vorbi insa despre o suma formata din spate cifre.

Oricare ar fi numarul magic in cazul de fata, singurul Aston Martin Rapide din lume transformat de Bertone intr-un shooting brake pe nume Jet 2+2 reuseste sa il justifice. In special prin prisma design-ului caroseriei, liniile si formele care compun meniul specific departamentului exterior meritand nota zece - cu tot cu felicitari.

La interior, departe de privirile insistente ale curiosilor, exclusivista creatie adopta o configuratie cu patru scaune individuale si consola centrala alungita. Asemeni masinii aflate la baza, daca mai era nevoie de o astfel de mentiune.

Exact ca exemplarul Aston Martin Rapide donor, singurul shooting brake din gama Bertone cunoscut sub denumirea de Jet 2+2 gazduieste in compartimentul motor o unitate aspirata cu 12 cilindri in V, de aproximativ 470 de cai putere si 600 Nm. Cu totii livrati exclusiv rotilor de pe puntea spate, printr-o cutie automata de viteze.

Aston Martin Jet 2+2 Shooting Brake de vanzare

Aston Martin Jet 2+2 Shooting Brake de vanzare

Aston Martin Jet 2+2 Shooting Brake de vanzare

Aston Martin Jet 2+2 Shooting Brake de vanzare

Aston Martin Jet 2+2 Shooting Brake de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze Aston Martin Jet 2+2 Shooting Brake de vanzare
mai multe