Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2014 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2014 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2014 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Pretul de vanzare nu reprezinta - pentru moment decat un mare mister, insa sansele ca actualul proprietar sa ceara o suma ce depaseste cinci milioane de euro nu sunt deloc mici. Ba dimpotriva - am putea spune.

Unul dintre cele doar noua modele ce compun colectia prezentata de Lamborghini publicului larg sub numele de Veneno a fost scos recent - zilele acestea, la vanzare, in Emiratele Arabe Unite. Asamblat - dupa cate se pare, in urma cu aproximativ opt ani, respectivul exemplar se remarca numaidecat prin caroseria nevopsita din fibra de carbon, un detaliu extrem de important, ce ii confera statutul de unicat.

Impresionantul automobil se mai poate lauda - printre altele, si cu multiple insertii de rosu pentru un contrast de neuitat, cu jante cu prindere centrala, intr-un singur prezon. Dar si cu un interior ce respecta tema de la exterior - cabina decapotabilei cu tractiune integrala oferind, din nou, o combinatie de carbon expus si accente de rosu, insotite de scaune sport, instrumente de bord digitale, piele si Alcantara.

Din punct de vedere tehnic, unicatul italian a pregatit - precum celelalte opt unitati din serie, un motor aspirat cu 12 cilindri in V si o capacitate de 6.5 litri, sinonim cu o putere maxima de 750 de cai si un cuplu de 690 de Newton-Metri. Livrarea acestor valori catre roti se face printr-o cutie automata cu sapte rapoarte - astfel ca printre performantele vehiculului avem si un 0 - 100 de kilometri pe ora in 2.9 secunde.

View this post on Instagram

A post shared by FIRST MOTORS (@f1rstmotors)

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 31 Martie 2022