Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2014 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2014 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2014 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un benzinar cu 12 cilindri in V, doua turbine de dimensiuni generoase si o capacitate de sase litri livreaza persoanei de la volan undeva in jurul a 630 de cai. Plus 1.000 de Newton-Metri.

Atrage multiple priviri datorita caroseriei finisate intr-o nuanta superba de albastru - ce are ca sursa de provenienta exclusivistul catalog de personalizare designo, insa nici diferitele elemente cu finisare cromata nu ar trebui sa treaca neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu absolut nimic.

Lista ingredientelor specifice reteta de la nivelul departamentului exterior continua - printre altele, cu spoilere agresiv stilizate, praguri proeminente si jante ce ascund discuri de franare ceramice, cu etriere aurii, pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv o tapiterie din piele in doua culori contrastante: bej si albastru. Preluata, ca ornamentele realizate din lemn, din exclusivistul catalog de personalizare designo, dupa cate se precizeaza in anuntul de vanzare publicat pe internet.

Mercedes S65 AMG de vanzare

Mercedes S65 AMG de vanzare

Mercedes S65 AMG de vanzare

Mercedes S65 AMG de vanzare

Mercedes S65 AMG de vanzare

Fabricat in urma cu aproximativ opt ani si oferit in schimbul unei sume de 99.900 de euro, impresionantul Mercedes S65 AMG se mai poate lauda si cu patru scaune individuale - acompaniate, mai mult sau mai putin surprinzator, de toate functiile de confort imaginabile si inimaginabile. Plus o trapa panoramica.

Totodata, din peisaj nu lipsesc nici farurile inteligente - echipate cu tehnologie LED, suspensia pe aer, asistentul pentru vederea pe timp de noapte, camera de 360 de grade, afisajul pe parbriz, cusaturile contrastante ori detaliile realizate sub forma de carouri. Afirmatie valabila si in cazul plafonului imbracat, la randul sau, in piele fina, ceasului de la IWC Schaffhausen, luminilor ambientale, climatizarii cu reglare a temperaturii pe patru zone, instalatiei audio semnate de Burmester etc.

Propulsia este asigurata - inutil de mentionat, de un motor bi-turbo cu 12 cilindri in V si o capacitate de sase litri, ce lucreaza alaturi de o transmisie automata cu sapte rapoarte pentru a livra persoanei de la volan un total de 630 de cai, plus 1.000 de Newton-Metri. De unde si un 0 - 100 de kilometri pe ora in 4.3 secunde.

Mercedes S65 AMG de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Mercedes S65 AMG de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Mai 2022