Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2014 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2014 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2014 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un propulsor aspirat cu 12 cilindri in V si capacitatea de 6.3 litri, pe benzina, lucreaza alaturi de un motor electric, plus o transmisie automata in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj, pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 963 de cai putere. Si peste 900 de Newton-Metri, potrivit oficialilor companiei producatoare.

Finalul lunii ianuarie ar trebui sa marcheze debutul primei vanzari organizate - anul acesta, de celebra casa de licitatii RM Sotheby's, printre automobilele programate sa isi faca aparitia in fata colectionarilor care planuiesc sa se prezinte, peste un numar de doar doua saptamani, la evenimentul din Arizona, regasindu-se si unicul Ferrari LaFerrari finisat intr-o combinatie de Blu Elettrico, plus Crema. Dupa cate se pare.

Ferrari LaFerrari de vanzare

Ferrari LaFerrari de vanzare

Nota de plata a exclusivistului autoturism nu ramane, la momentul de fata, decat o mare necunoscuta si un mister de proportii, insa lista atractiilor principale continua cu un set de jante din aliaj in cinci spite, cu prindere centrala. Din meniu nu lipsesc, mai mult ori mai putin surprinzator, nici portierele cu deschidere verticala, detaliile din carbon expus sau elementele aerodinamice active.

Acelasi norocos cumparator va mai putea experimenta - aparent, si diferite insertii de piele, combinate cu accente de Alcantara. Cat despre motorizarea respectivului Ferrari LaFerrari, sub capota isi face veacul un sistem hibrid inspirat din Marele Circ, despre care italienii spun ca livreaza rotilor de la nivelul puntii spate pana la 963 CP si peste 900 Nm - de unde un timp de 2.9 secunde pentru proba 0 - 100 km/h.

Ferrari LaFerrari de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (107) Poze Ferrari LaFerrari de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 Ianuarie 2023