Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2018 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2018 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2018 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare aspirata cu opt cilindri in V si capacitatea de 6.2 litri livreaza rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 430 de cai putere. Suficient pentru un sprint de la 0 la 96 de kilometri pe ora in doar 3.9 secunde, potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii.

Sfarsitul primei parti a lunii viitoare va gazdui o noua vanzare extrem de speciala - marca Silverstone Auctions, de unde iubitorii de masini se vor putea intoarce acasa inclusiv cu o creatie unica pe planeta Pamant. Botezata Dowsetts Comet, aceasta a fost construita de Ant Anstead si echipa sa de la Dowsetts Classic Cars pe un sasiu de tip spaceframe, realizat din otel - asa cum se precizeaza si in anuntul oficial.

Dowsetts Comet de vanzare

Dowsetts Comet de vanzare

Dowsetts Comet de vanzare

Lista atractiilor principale continua cu o caroserie din fibra de sticla ranforsata cu kevlar, ce se remarca atat prin formele clasice - inspirate sportivele anilor '50 si '60, cat si prin nuanta Crayon Grey preluata, dupa cate se spune, direct din portofoliul marcii Porsche. De cealalta parte a portierelor, reteta disponibila la nivel de cabina cuprinde si o tapiterie din piele de culoare rosie, cu nenumarate detalii sub forma de carouri, dar si un volan - cu design retro, de la Moto-Lita, plus instrumente de bord cu fundal alb, ornamente din otel inoxidabil, centuri de tip ham s.a.m.d.

Acelasi Dowsetts Comet se mai poate lauda - printre altele, si cu un motor aspirat pe benzina, de 6.2 litri. Parte a familiei LS3 de la General Motors, respectiva unitate lucreaza alaturi de o transmisie manuala cu numai cinci rapoarte, de provenienta Tremec, pentru a livra rotilor de pe puntea spate aproximativ 430 de cai putere - suficient pentru o acceleratie de la 0 la 96 de kilometri pe ora in 3.9 secunde.

Nota de plata a masinii unice in lume - construita de Ant Anstead si echipa sa de la Dowsetts Classic Cars in 2018, nu reprezinta, la momentul de fata, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, specialistii casei Silverstone Auctions alegand - intr-un mod oarecum surprinzator, sa nu ofere niciun fel de estimare cu privire la pretul de vanzare. De noua insa, creatia asteptata sa isi gaseasca un nou client in weekend-ul 13 - 14 noiembrie, in aproape cinci saptamani, a costat 140.000 de lire sterline, iar proprietarul original a facut doar ~4.000 de kilometri cu ea.

Dowsetts Comet de vanzare

Dowsetts Comet de vanzare

Dowsetts Comet de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Dowsetts Comet de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 Octombrie 2021