Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2018 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2018 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2018 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Un motor cu 12 cilindri in V si o capacitate uriasa, de 5.935 de centimetri cubi, completeaza perfect reteta specifica departamentului estetic.

Iese numaidecat in evidenta prin caroseria finisata intr-o nuanta satinata de gri - cu nenumarate elemente aerodinamice realizate din fibra de carbon in echipare, insa nici dunga de la nivelul capotei ventilate ori etrierele care acompaniaza discurile de franare perforate, ambele detalii de culoare galbena pentru o pata memorabila de contrast, nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune.

Aston Martin V12 Vantage S Satin Seven de vanzare

Aston Martin V12 Vantage S Satin Seven de vanzare

Meniul caracteristic departamentului exterior continua cu o evacuare dubla si - mai mult sau mai putin surprinzator, un set de jante supradimensionate din aliaj, cu un design cu zece spite in dotare, pe cand lista atractiilor interioare cuprinde inclusiv o pereche de scaune multifunctionale - insotite de multiple functii de confort.

Proiectul exclusivistului departament de personalizare Q by Aston Martin, urmatorul V12 Vantage S isi va mai intampina oaspetii, de cealalta parte a portierelor, si alaturi alaturi de o tapiterie confectionata din piele gri - cu insertii contrastante de culoare galbena. Cu mentiunea ca din cabina nu lipsesc - in speranta atingerii perfectiunii, nici accentele de Alcantara, display-ul retractabil, boxele de la Bang & Olufsen.

Dupa cum precizam si anterior, propulsia spectaculosului model asamblat in urma cu mai bine de patru ani este asigurata de un agregat V12 de 5.9 litri - care livreaza persoanei prezente la volan, prin intermediul unei transmisii condimentate cu trei pedale, in sapte rapoarte, nici mai mult, nici mai putin de 589 de cai putere.

Aston Martin V12 Vantage S Satin Seven de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Aston Martin V12 Vantage S Satin Seven de vanzare
mai multe