Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2021 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2021 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2021 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Finisata - la exterior, intr-o nuanta superba de verde, aceasta pluseaza cu nenumarate accente contrastante de culoarea bronzului. Si, mai mult sau mai putin surprinzator, un interior - din nou, verde.

Se remarca in special prin caroseria finisata intr-o nuanta superba de verde - ce a fost botezata, mai mult sau mai putin sugestiv, Dino Green, insa nici nenumaratele accente contrastante de culoarea bronzului nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune si nu am gresi sau exagera cu nimic.

Livrata proprietarului sau pe parcursul anului precedent, aceeasi masina McLaren 765LT se mai poate lauda - la nivelul departamentului exterior, si cu diferite insertii de rosu, cu o evacuare cvadrupla, jante din aliaj in zece spite, plus steagul Canadei la nivelul portierei din dreapta. Pe cand portiera de pe partea stanga se bucura de prezenta drapelului Marii Britanii, dupa cate se mentioneaza.

In interior, lista atractiilor principale culmineaza cu tapiteria realizata din Alcantara finisata - din nou, in verde, si acompaniata de nenumarate accente contrastante de culoarea bronzului. Nu lipsesc din cabina - presupunand ca era necesara o astfel de precizare, nici elementele finisate in rosu sau din fibra de carbon.

Aceeasi masina McLaren 765LT mai beneficiaza - deloc surprinzator, si de un motor cu opt cilindri in V, doua turbine si o capacitate de patru litri, ce livreaza persoanei de la volan undeva in jurul a 765 de cai putere. Indeajuns pentru ca - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea intr-un timp de doar 2.8 secunde..

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 3 Mai 2022