Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2022 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2022 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2022 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare in sase cilindri, cu capacitatea de patru litri, pe benzina, livreaza persoanei de la volan undeva in jurul a 414 CP.

Iese numaidecat in evidenta prin caroseria finisata intr-o nuanta speciala de gri - pe care proprietarul original a platit 12.830 de dolari, potrivit anuntului publicat pe un site din SUA, insa nici jantele supradimensionate din aliaj, cu un diametru de 20 de inch, nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune.

Lista atractiilor principale continua, cel putin la nivelul departamentului exterior, cu farurile adaptive cu LED si evacuarea dubla - montata central, pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv o tapiterie din piele in doua culori contrastante.

Porsche 718 Spyder de vanzare

Porsche 718 Spyder de vanzare

Porsche 718 Spyder de vanzare

De asemenea, odata ajunsi in cabina, potentialii cumparatori ai decapotabilei cu un pret de vanzare de circa 200.000 de dolari vor mai putea experimenta si o pereche de scaune din carbon - cu tetiere incorporate. Acelasi superb autovehicul german a mai pregatit - printre multe altele, si un set de boxe semnate de specialistii Bose.

Asamblata pe parcursul anului trecut, respectiva reteta pluseaza cu un propulsor in sase cilindri - cu capacitatea de 4.0 litri, pe benzina, proiectat pentru livra persoanei de la volan, prin intermediul unei cutii manuale in sase rapoarte, 414 CP.

Prin urmare, exclusivistul Porsche 718 Spyder isi propune sa sprinteze de la 0 la 96 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un interval de doar 4.2 secunde, acul vitezometrului depasind apoi bariera de 300 de kilometri pe ora. Din fericire, din peisaj nu lipsesc - totodata, nici discurile de franare carbon-ceramice.

Porsche 718 Spyder de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (115) Poze Porsche 718 Spyder de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Martie 2023