Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2022 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2022 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2022 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor aspirat cu sase cilindri si o capacitate de 4.0 litri, pe benzina, livreaza celui de la volan undeva in jurul a 502 cai putere.

Iese numaidecat in evidenta prin caroseria finisata intr-o nuanta speciala de verde - care l-a costat pe primul proprietar peste 12.800 de dolari, insa nici jantele din aliaj semnate de specialistii Vossen, cu prindere centrala si diametrul de 20, respectiv 21 de inch, nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune.

Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu blocurile optice cu tenta fumurie, etrierele de culoare galbena si evacuarea dubla - instalata central, pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv detalii din stofa in stil Pasha, cu precizarea ca din cabina nu lipsesc, mai mult ori mai putin surprinzator, nici elementele din piele, instalatia audio de inalta fidelitate, cusaturile contrastante, sistemul de navigatie.

Asamblat acum un singur an, urmatorul Porsche 911 GT3 ofera un propulsor aspirat cu sase cilindri si capacitatea de 4.0 litri - pe benzina, sinonim cu un total de 502 cai putere. Prin urmare, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in circa 3.4 secunde.

Porsche 911 GT3 de vanzare

Porsche 911 GT3 de vanzare

Porsche 911 GT3 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (60) Poze Porsche 911 GT3 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 1 Septembrie 2023