Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2023 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2023 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2023 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Proaspat iesit de pe linia de asamblare, acelasi exclusivist Porsche 911 Turbo S Cabrio se poate inclusiv cu un propulsor twin-turbo de 3.7 litri. Si undeva in jurul a 640 de cai putere.

Se remarca in special prin caroseria finisata intr-o nuanta clasica de alb si oferita in compania unor elemente contrastante, de culoare bleu, insa nici plafonul albastru - programat sa dispara complet din peisaj la simpla apasare a unui buton, ori jantele caracterizate de un diametru de 20, respectiv 21 de inch, plus prindere centrala, nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune.

Porsche 911 Turbo S Cabriolet de vanzare

Porsche 911 Turbo S Cabriolet de vanzare

Reteta specifica departamentului exterior se incheie, intr-un final, cu o evacuare cu doua ornamente in dotare si unele piese aerodinamice active - precum prelungirea destinata spoilerului fata sau eleronul posterior, pe cand meniul interior debuteaza cu tapiteria din piele, din nou, bleu. Odata ajunsi in cabina, viitorii pasageri vor mai descoperi si o instalatie audio de inalta fidelitate, semnata Burmester, un sistem de climatizare cu reglare automata a temperaturii, scaune multifunctionale - cu functii de actionare electrica, incalzire, ventilatie.

Acompaniata de o nota de plata de aproape 280.000 de dolari, aceeasi neobisnuita creatie se mai poate mandri - extrem de surprinzator, si cu asistent pentru vederea pe timp de noapte Night Vision. Motorul aflat sub capota nu reprezinta - in schimb, niciun fel de surprinza, un agregat in sase cilindri, cu doua turbine, plus capacitatea de 3.745 de centimetri cubi livrand 640 CP rotilor de pe ambele punti.

Porsche 911 Turbo S Cabriolet de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (71) Poze Porsche 911 Turbo S Cabriolet de vanzare
mai multe