Numai un singur om din lume o poate avea. Noua masina e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Noua masina e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Noua masina e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Un propulsor aspirat cu 12 cilindri in V si o capacitate de 6.5 litri livreaza persoanei de la volan circa 800 de cai. Plus 718 Newton-Metri.

Se remarca in special prin caroseria finisata intr-o nuanta superba de albastru - pe nume Mica Blue Toscan, insa nici dunga contrastanta in culoarea Bianco King nu va trece complet neobservata. Dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic.

Realizat la comanda - prin intermediul programului Tailor Made, respectivul Ferrari 812 GTS se mai poate lauda si cu scaune imbracate partial intr-un material semnat de specialistii Kvadrat. Din peisaj nu lipseste, printre altele, nici pielea acompaniata, la nivelul tunelului central, de cusaturi realizate sub forma de carouri.

Impresionantul meniu se incheie cu propulsorul de sub capota - un V12 aspirat cu o capacitate cilindrica de 6.5 litri. Sinonim cu 800 de cai, plus 718 Newton-Metri, de unde si un timp mai mic de trei secunde pentru proba 0 - 100 de kilometri pe ora.

Presupunand ca mai era nevoie de o astfel de precizare ori mentiune, sprintul de la 0 la 200 de kilometri pe ora dureaza - cu pedala de acceleratie la podea, in circa 8.3 secunde. Acompaniata de un plafon retractabil, ce necesita 14 secunde pentru a se face nevazut, decapotabila din Maranello depaseste 340 de kilometri pe ora.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 Mai 2022