Numai un singur om din lume o poate avea. Noua masina e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Noua masina e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Noua masina e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

O motorizare cu sase cilindri in linie si doua turbine supradimensionate livreaza persoanei de la volan undeva in jurul a 495 de cai. Plus 730 de Newton-Metri.

Se remarca in special prin caroseria finisata intr-o nuanta aprinsa de portocaliu, pe nume Fire Orange, insa nici jantele din aliaj de dimensiuni generoase - cu design tip multispita, sau celelalte elemente si detalii aurii nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune si nu am gresi, glumi ori exagera cu nimic.

Alpina B4 Gran Coupe in Fire Orange

De cealalta parte a portierelor, la interior, urmatorul Alpina B4 Gran Coupe, unic in lume prin prisma configuratiei sale, beneficiaza si de o tapiterie din piele Merino de culoare neagra, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv cusaturi contrastante, portocalii. Plus ornamente din lemn, un volan sport, instrumente de bord digitale si scaune reglabile electric.

Pretul impresionantului sedan cu alura de fastback, pus in miscare de un propulsor twin-turbo cu capacitatea de trei litri - proiectat pentru a livra rotilor de pe ambele punti o putere de pana la 495 CP, nu reprezinta, din pacate, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa. Se cunosc - in schimb, performantele in linie dreapta.

Altfel spus, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de doar 3.7 secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea, cu pedala de acceleratie la podea, pana la o viteza de top de circa 301 kilometri pe ora. Daca vine insa vorba despre consumul mediu, acesta nu va depasi 10.1 la suta.

Alpina B4 Gran Coupe in Fire Orange

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Alpina B4 Gran Coupe in Fire Orange
mai multe