O sa-l vezi la fiecare colt de strada. Cat costa in Romania noul Porsche Cayenne COUPE

  • Noul Porsche Cayenne COUPE porneste in Romania de la 86.209 euro
  • Versiunea de baza ofera un V6 de trei litri si 340 cai putere
  • Modelul de top gazduieste 550 CP in cadrul compartimentului motor
Distribuie pe Facebook

Numai doua versiuni de motorizare vor fi oferite la momentul lansarii: un V6 de trei litri, care dezvolta 340 de cai putere, si un V8 capabil sa scoata 550 CP dintr-o capacitate cilindrica de patru litri.

Anuntat in urma cu numai trei zile, chiar la sfarsitul saptamanii trecute, primul Cayenne COUPE din istoria companiei Porsche este disponibil la vanzare - cel putin pe piata auto din Romania, la preturi incepand de la 86.209 euro.

Modelul de baza gazduieste in compartimentul motor o unitate turbo cu sase cilindri in V si capacitatea trei litri, care dezvolta o putere maxima de 340 CP - suficient pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in sase secunde.

Porsche Cayenne Coupe

Porsche Cayenne Coupe

Pentru mai bine de 63.000 de euro in plus sau, daca vrei, un minimum de 149.439 de euro, automobilul care concureaza impotriva unor nume precum Audi Q8 sau BMW X6 este oferit intr-o variante cu pana la 550 CP sub capota.

Comercializat alaturi de indicativul Turbo, varful noii game Porsche Cayenne COUPE pune la bataie un V8 cu doua turbine, de patru litri, capabil sa rezolve celebra ecuatie 0 - 100 km/h intr-un timp de aproximativ 3.9 secunde.

In lunile urmatoare, clientii ar putea avea la dispozitie si alte optiuni la nivel de motorizare, unele dintre acestea insotite de un propulsor electric pentru un plus de performanta - si, nu in ultimul rand, o doza extra de eficienta.

Porsche Cayenne Coupe

Porsche Cayenne Coupe

Porsche Cayenne Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (59) Poze Porsche Cayenne Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 25 Martie 2019