OCAZIE RARA. Cum arata si cu cat se vinde acest BMW M5 cu motor V10 si cutie manuala

  • Un dealer american are la vanzare un BMW M5 E60 din anul 2008
  • Exemplarul in cauza ascunde sub capota un motor V10 de 500+ CP
  • Principala atractie o reprezinta cutia manuala in sase rapoarte
Distribuie pe Facebook

Un dealer auto din Statele Unite ale Americii are la vanzare un BMW M5 din generatia E60. Pana aici nimic neobisnuit, exceptand faptul ca automobilul respectiv se vinde alaturi de o... cutie manuala in sase rapoarte.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de un deceniu, vechiul BMW M5 E60 a fost disponibil la vanzare in Europa doar intr-o versiune cu transmisie secventiala. Nu acelasi lucru se poate spune insa si despre varianta comercializata in Statele Unite ale Americii, care s-a bucurat inclusiv de o cutie manuala cu sase rapoarte.

Despre un BMW M5 E60 cu trei pedale este vorba, de altfel, si in cazul de fata, exemplarul din stocul unui dealer de peste Ocean fiind scos la licitatie pe celebrul site Bring a Trailer. Aproximativ 14 ore au mai ramas pana cand modelul bavarez de inalta performanta isi va schimba proprietarul, cea mai mare suma oferita pana in prezent ridicandu-se la 15.250 de dolari.

BMW M5 cu transmisie manuala

BMW M5 cu transmisie manuala

Persoanele care se bat pentru acest BMW M5 E60 vaneaza un sedan cu motor V10 aspirat, de cinci litri si putin peste 500 CP. Potrivit anuntului de vanzare, automobilul in cauza a fost fabricat in cursul anului 2008 si a parcurs intre timp undeva in jurul a 84.000 de mile sau, daca vrei, putin peste 135.000 de kilometri.

Exteriorul automobilului bavarez de inalta performanta iese in evidenta printr-o caroserie de culoare neagra si jante din aliaj cu design in zece spite, in timp ce interiorul se lauda cu multiple suprafete imbracate in piele sau ornate cu aluminiu. Nu lipsesc din meniu nici dotarile de confort sau entertainment, precum scaunele fata incalzite ori sistemul de navigatie.

Inainte de a fi scos la vanzare, acest BMW M5 E60 a trecut pe la service pentru o mica revizie, in urma careia a primit o noua pompa de servodirectie, printre altele. Drept urmare, exceptand cateva probleme cu pielea de la nivelul consolei centrale si, totodata, scaunului soferului, masina arata si functioneaza ca noua.

BMW M5 cu transmisie manuala

BMW M5 cu transmisie manuala

BMW M5 cu transmisie manuala

BMW M5 cu transmisie manuala

BMW M5 cu transmisie manuala

BMW M5 cu transmisie manuala

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (85) Poze BMW M5 cu transmisie manuala
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 24 Octombrie 2017