OFICIAL: Acesta e noul BMW M4 Convertible! GALERIE FOTO in ARTICOL

OFICIAL: Acesta e noul BMW M4 Convertible! GALERIE FOTO in ARTICOL
  • BMW a dezvaluit astazi noul M4 Convertible
  • Modelul ofera un total de 431 CP si 550 Nm
  • Viteza maxima este limitata la 250 de km/h
Distribuie pe Facebook

Adio filme si fotografii spion! Noul BMW M4 Convertible ni se dezvaluie astazi in toata splendoarea sa, in primele imagini oficiale!

Urmand a debuta in mod public peste fix doua saptamani, atunci cand Salonul Auto de la New York isi va deschide larg portile pentru toti iubitorii de automobile (si nu numai), noul BMW M4 Convertible se bucura de serviciile aceluiasi motor twin-turbo de trei litri, 431 cai putere si 550 Newton-Metri ce propulseaza versiunea cu acoperis fix de la 0 la 100 km/h in doar 4.1 - 4.3 secunde.

O transmisie manuala cu sase rapoarte este oferita in dotarea standard si de-aceasta data, doritorii unui plus de performanta fiind invitati sa opteze, in schimb, pentru cutia cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj disponibila in mod optional. Si daca tot veni vorba de performante, trebuie sa mentionam ca noul BMW M4 Convertible nu se descurca la fel de bine precum versiunea sa cu acoperis fix.

BMW M4 ConvertibleBMW M4 Convertible

BMW M4 Convertible

Motivele sunt insa lesne de inteles, hard top-ul din dotare - ce promite sa se faca nevazut in mai putin de 20 de secunde, si (extra)rigidizarile necesare unui automobil decapotabil crescand greutatea totala a noului BMW M4 Convertible pana la aproximativ 1.750 de kilograme. Si asta in ciuda faptului ca anumite elemente ale caroseriei, respectiv suspensiei sunt realizate din aluminiu, in timp ce compartimentul motor aduce cateva accente de fibra de carbon.

Asadar, odata ce am mentionat greutatea noului BMW M4 Convertible, putem trece mai departe si preciza in cele din urma ca super-decapotabila constructorului bavarez are nevoie pentru a accelera de la 0 la 100 km/h fie de 4.4, fie de 4.6 secunde. Indiferent insa de transmisia aleasa, viteza maxima este limitata electronic la pragul celor 250 de kilometri pe ora.

Noul BMW M4 Convertible va ajunge in showroom-urile de pe Batranul Continent inainte de sfarsitul acestui an, preturile de achizitie ale super-decapotabilei constructorului bavarez reprezentand cel mai mare mister al acestui moment.

BMW M4 Convertible

BMW M4 ConvertibleBMW M4 Convertible

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (39) Poze BMW M4 Convertible
mai multe