Oficial: Audi dezvaluie noul RS3 Sportback!

Oficial: Audi dezvaluie noul RS3 Sportback!
Asteptarea a luat sfarsit! Dupa ani intregi alimentati cu zvonuri si speculatii mai mult sau mai putin credibile, Audi RS3 prinde viata si se pregateste de marele duel cu viitorul sau rival din Munchen, BMW Seria 1 M Coupe!
Distribuie pe Facebook
Este pentru prima oara in istorie cand Audi A3 primeste logo-ul RS, insa asteptarea pare sa fi meritat din plin. Noul Audi RS3 Sportback ascunde sub capota acelasi motor 2.5 turbo ca si impresionantul TT-RS, capabil sa dezvolte nu mai putin de 340 cai putere si 450 Nm. Lista cu bunatati continua cu sistemul de tractiune integrala quattro si transmisia S tronic in sapte trepte, hot hatch-ul de doar 1.575 kilograme fiind capabil sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 4.6 secunde! Viteza maxima? Limitata la 250 km/h, bineinteles.

Oficial: Audi dezvaluie noul RS3 Sportback!

Mai mult de atat, noul Audi RS3 Sportback vine la pachet si cu o suspensie modificata, mai joasa cu 20 mm, situatia fiind tinuta sub control de un sistem performant de franare, cu discuri de 370 mm pe fata si 310 mm pe spate. In plus, aripile ultralate, spoilerele agresive, jantele pe 19 inci si evacuarea dubla ii confera modelului german din Ingolstadt un aspect musculos, acesta fiind un indiciu clar ca nu ai de-a face doar cu un simplu A3. La interior, viitorii clienti vor descoperi un volan multifunctional in trei spite, scaune sport imbracate in piele Fine Nappa, accente de Piano black sau Aluminum Race si, nu in ultimul rand, instrumente de bord redesenate.

Oficial: Audi dezvaluie noul RS3 Sportback!

Noul Audi RS3 Sportback va fi disponibil la vanzare incepand cu anul viitor, la un pret de 49.900 euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze Audi RS3 Sportback
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 Noiembrie 2010