OFICIAL: Mercedes dezvaluie noul GL63 AMG!

OFICIAL: Mercedes dezvaluie noul GL63 AMG!
Lansat in premiera mondiala in urma cu numai cateva luni, in cadrul Salonului Auto International de la New York, noul Mercedes GL-Class va fi disponibil din aceasta toamna si intr-o savoare 63 AMG.
Distribuie pe Facebook

La fel ca mai toate ultimele modele 63 AMG, si versiunea de inalta performanta a recent-lansatului Mercedes GL-Class se lauda cu serviciile unui propulsor V8 twin-turbo de 5.5 litri, mesterit pentru a livra celui aflat la volan undeva in jurul a 557 cai putere si 760 Newton-Metri.

OFICIAL: Mercedes dezvaluie noul GL63 AMG!

Echipata cu faimoasa transmisie AMG SPEEDSHIFT PLUS 7G-TRONIC si dotata cu sistemul de tractiune integrala 4Matic, cea mai noua creatie a inginerilor din Affalterbach nu are nevoie decat de 4.9 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. De asemenea, fisa cu specificatii tehnice ne anunta si ca viteza maxima a fost limitata la 250 km/h, in timp ce consumul mediu de carburant se invarte in jurul valorii de 12.3 litri la 100 de kilometri.

OFICIAL: Mercedes dezvaluie noul GL63 AMG!

Din punct de vedere estetic, noul Mercedes GL63 AMG se diferentiaza de versiunea standard prin partea frontala usor restilizata, prin spoilerul spate inzestrat cu difuzor de aer, prin cele patru tips-uri ale evacuarii si, nu in ultimul rand, prin aripile laterale modificate pentru a gazdui jantele pe 21 inci incaltate cu pneuri 295/40 R 21. Asa cum era de asteptat, numeroase elemente sinonime cu sportivitatea se regasesc si la interior, viitorii pasageri urmand a se bucura si de o lunga lista cu echipamente de top.

OFICIAL: Mercedes dezvaluie noul GL63 AMG!

Prima versiune de inalta performanta din cariera modelului Mercedes GL-Class va fi disponibila la vanzare incepand cu luna noiembrie a acestui an. Preturile nu au fost momentan anuntate.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Mercedes GL63 AMG - Galerie Foto
mai multe