Oficial: Noua masina de la Lincoln e de 16.6 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro

Oficial: Noua masina de la Lincoln e de 16.6 ori mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
  • Oficial: Noua masina de la Lincoln e de 16.6 ori...
  • ... mai rara decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua - mai mult sau mai putin surprinzator, cu o caroserie in doua culori si un interior demn de un avion privat.

Prezentat publicului larg cu mai bine de patru ani in urma - inca din primavara lui 2017, actualul Lincoln Navigator se vinde, zilele acestea, in nenumarate savori si configuratii. Printre optiunile puse de compania americana la dispozitia clientilor se regaseste, mai nou, si o varianta comercializata sub numele de Navigator One, intr-un numar limitat la doar 30 de unitati - conform conducerii marcii de peste Ocean.

Lincoln Navigator One

Lincoln Navigator One

Destinata exclusiv pietei din China - dupa cate au tinut sa sublinieze persoanele de la conducerea producatorului cu sediul in Dearborn, Michigan, respectiva versiune se remarca, la nivelul departamentului exterior, in special prin caroseria finisata in doua culori si insotita de jante din aliaj cu diametrul de 22 de inch.

Construit pe baza actualului Lincoln Navigator L, acelasi impozant Navigator One a mai pregatit - potrivit spuselor sefilor constructorului american, si un interior demn de un avion privat. Intr-o alta ordine de idei, cumparatorii impresionantului SUV se vor bucura - de cealalta parte a portierelor, in cabina, si de un plafon instelat, dar si scaune individuale, o consola centrala masiva, plus un televizor supradimensionat.

Motorizarea de sub capota nu reprezinta, pentru moment, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, cu mentiunea ca propulsia ar putea fi asigurata - dupa cum se intampla si in cazul aromei standard, de un V6 cu doua turbine si capacitate cilindrica de 3.5 litri, sinonim cu un total de circa 440 de cai putere.

Lincoln Navigator One

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 Septembrie 2022