Pachetul HGTE disponibil acum si ca optiune pentru 599 GTB

Pachetul HGTE disponibil acum si ca optiune pentru 599 GTB
Viata este nedreapta, stim si noi. Stai luni intregi pe o lista de asteptare, platesti o suma cu sase cifre, iti comanzi Ferrari-ul asa cum vrei, si apoi pac! Italienii scot o versiune mai buna... Ce ar trebui sa faca un posesor de supercar in aceasta situatie? Ei bine, in cazul modelului 599 GTB si pachetului HGTE lansat in martie la Geneva Motor Show, avem vesti bune: Ferrari a anuntat ca noul pachet poate fi instalat la dealer si pe modelele existente 599 GTB.
Distribuie pe Facebook


Pentru masinile de dinainte de 2008, constructorul italian ofera o serie de imbunatatiri la nivelul aerodinamicii, evacuarii si manevrabilitatii. Pretul? 17.213 lire sterline. Pentru modelele de dupa 2008, se adauga in plus imbunatatiri la nivelul performantelor dar si 2.490 lire sterline. De precizat ca preturile nu contin TVA.

Cateva dintre imbunatatiri includ suspensie mai joasa cu 10 mm, arcuri si bare anti-ruliu mai rigide, jante usoare cu pneuri performante si grila cromata. De asemenea, un nou sistem de evacuare este inclus in pachet. Cei care au optat si pentru kit-ul de performanta, se vor bucura si de transmisie F1 mai rapida si acceleratie imbunatatita.

film

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (50) Poze Geneva 2009 dezvaluie noul Ferrari 599 HGTE
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 17 Iulie 2009