Pagani a creat un nou unicat pe baza vechii Zonda, insa masina nu a mai ajuns la vanzare. A fost pastrata de Horacio

Pagani a creat un nou unicat pe baza vechii Zonda, insa masina nu a mai ajuns la vanzare. A fost pastrata de Horacio
  • Pagani prezinta noua Zonda Barchetta
  • Modelul italian are un parbriz 'decupat'
  • Sub capota regasim un motor V12
Distribuie pe Facebook

Cel mai nou unicat al companiei Pagani are la baza modelul Zonda, raspunde la numele Barchetta si este mandria personala a lui Horacio.

Cu toate ca au trecut mai bine de cinci ani de la momentul in care Pagani a dezvaluit ca va pune capat asamblarii sale, vechea Zonda ramane in continuare una dintre optiunile favorite ale persoanelor care cauta sa epateze.

Asa se face ca, din cand in cand, micul producator de vise din Modena ia o scurta pauza de la planurile pe care le are cu modelul Huayra si se apuca de construit un nou unicat pe platforma celui mai exclusivist produs auto italian.

Pagani Zonda HP Barchetta

Situatia se aplica si in cazul proaspat lansatei editii Barchetta, dezvaluita in premiera mondiala cu ocazia Concursului de Eleganta organizat la sfarsitul saptamanii trecute pe coasta Pacificului, in orasul californian Monterey.

Finisata intr-o combinatie de albastru si gri, impresionanta creatie a companiei Pagani impresioneaza in special prin parbrizul de dimensiuni reduse, insa nu vor trece neobservate nici celelalte detalii ale caroseriei din carbon.

Inspirate de versiunea Cinque, prizele de aer de la nivelul capotei motorului, eleronul de dimensiuni generoase si difuzorul proeminent integrat in design-ul spoilerului sunt insotite de capace aerodinamice pentru jantele spate.

Propulsia noului Pagani Zonda Barchetta este asigurata de o unitate aspirata cu 12 cilindri in V, pe care clientul modelului italian de inalta performanta a preferat sa o serveasca alaturi de o cutie manuala cu sase rapoarte.

Nici nu ne-am fi asteptat la altceva, tinand cont de pasiunea pentru automobile a lui Horacio, care mai gazduieste in propriul garaj exemplare de renume precum Porsche Cayman GT4, Carrera GT sau chiar 918 Spyder.

Pagani Zonda HP Barchetta

Pagani Zonda HP Barchetta

Pagani Zonda HP Barchetta

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Pagani Zonda HP Barchetta
mai multe