Pagani invinge McLaren si stabileste un nou record de circuit. VIDEO de la volan

Pagani invinge McLaren si stabileste un nou record de circuit. VIDEO de la volan
  • A stabilit un nou record pe Spa Francorchamps
  • Vechea performanta ii apartinea McLaren-ului Senna
  • La volan s-a aflat pilotul Andrea Palma
Distribuie pe Facebook

Pagani tocmai a stabilit un nou record de circuit, pentru masinile de serie, cu extremul Huayra BC Roadster. Decapotabila italiana a cucerit legendarul circuit Spa Francorchamps si a luat coroana de la McLaren Senna.

De la un mic constructor de automobile din Modena, Italia, Pagani a devenit unul dintre cei mai apreciati producatori de masini de vis din lume, unul capabil sa se ia oricand la tranta cu gigantii din industrie.

Am tinut sa mentionez "de vis", pentru ca masinile desenate si asamblate de Horacio Pagani si echipa lui sunt orice altceva numai obisnuite nu. De la C12 la Zonda si in final Huayra, toate parca sunt niste bibelouri pe care nu ti-ar veni sa le scoti din garaj.

Si este de inteles, avand in vedere pretul unui exemplar. Dar atunci cand te incumeti si scoti unul, fie pe strada sau circuit, poti sa fii sigur ca va fi o experienta greu de egalat.

Ca tot veni vorba de experiente de neegalat, Pagani tocmai a stabilit un nou record, pentru masinile de serie, pe legendarul circuit Spa Francorchamps cu o Huayra BC Roadster.

Cu Andrea Palma la volan, supermasina italiana cu motor V12 twin-turbo a parcurs celebrul circuit belgian in 2 minute si 23.08 secunde. Vechiul record era de 2.24.82 si ii apartinea McLaren-ului Senna.

Italienii au si publicat un clip video cu recordul, pe care il poti urmari si tu mai jos.

Distribuie pe Facebook
mai multe