Pentru a sarbatori castigarea titlului cu Juventus, Ronaldo a dat 4.5 milioane de euro pe un Bugatti

  • Productie limitata la 10 exemplare
  • Motor W16 cu 1600 de cai putere
  • Livrarile incep de-abia anul viitor
Distribuie pe Facebook

Potrivit presei din Italia, Cristiano Ronaldo si-ar fi cumparat un Bugatti Centodieci pentru a sarbatori luarea titlului cu Juventus. Productia super masinii este limitata la doar 10 exemplare.

Pe langa fotbal, Cristiano Ronaldo are o pasiune si pentru masini scumpe. Garajul starului portughez include mai multe super masini scumpe, printre ele si un Bugatti Chiron.

Bugatti Centodieci

Acum, Ronaldo si-a luat o noua bijuterie pe patru roti dupa victoria lui Juventus impotriva Sampdoriei si luarea titlului in Italia. Despre ce masina este vorba? Bugatti Centodieci, un hypercar bazat pe Chiron, cu o productie limitata la doar 10 exemplare si un pret astronomic: 4.5 milioane de euro.

Bugatti Centodieci

Pe langa design-ul exterior care aminteste de modelul EB110, Centodieci are un motor W16, quad-turbo, care livreaza ambelor punti 1.600 de cai putere - cu 100 CP mai mult decat Chiron.

Bugatti Centodieci

Fiind un model produs in serie limitata, Ronaldo va trebui sa astepte destul de mult pana sa poata conduce bolidul. Potrivit francezilor de la Bugatti, livrarile vor debuta de-abia anul viitor.

Bugatti Centodieci

Cristiano Ronaldo a incheiat anul 2019 ca fiind al doilea cel mai bine platit fotbalist din lume, cu 109 milioane de dolari castigati din fotbal si alte bonusuri. La Juventus, starul portughez castiga 31 de milioane de euro pe sezon.

Bugatti Centodieci

Bugatti Centodieci

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Bugatti Centodieci
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 3 August 2020